50 de dosare penale, întocmite de polițiștii de la trasporturi

Proteste masive se anunță la CFR Călători și la mecanicii de locomotivă, timp de patru săptămâni, începând din 16 septembrie infrastructura feroviară Peste 300 de vagoane de călători vor fi modernizate, în acest an, compania CFR Călători având alocare bugetară dublă În ultimele zile, în traficul de călători, s-au înregistrat vârfuri de trafic pe toate magistralele de cale ferată, iar în acest sens, compania a acţionat cu întregul parc de material rulant 1.000 de sancţiuni contravenţionale calea ferata tren trenuri 40 de dosare penale
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Poliţiştii de la transporturi au întocmit, în această săptămână, 50 de dosare penale şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, pentru neregulile depistate în zona staţiilor de cale ferată, porturilor, pe rute feroviare şi navale. 

„În ultima săptămână, poliţiştii de la transporturi au întocmit 50 de dosare penale şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile depistate în zona staţiilor de cale ferată, porturilor, pe rute feroviare şi navale. În perioada 21 – 28 decembrie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române, poliţiştii au patrulat în 403 staţii de cale ferată, în peste 400 de trenuri de călători, precum şi în 195 de alte zone (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale)”, potrivit Poliției Române.

Au fost depistate cinci persoane urmărite la nivel naţional sau internaţional, doi minori lipsiţi de supraveghere (care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centrele de plasament) şi două persoane cu afecţiuni psihice (care au fost internate în unităţi spitaliceşti competente).

Totodată, au fost depistate, în flagrant delict, 17 persoane, în timp ce comiteau infracţiuni şi identificate alte 30, cercetate în dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut. A fost reţinută, pentru 24 de ore, o persoană, faţă de aceasta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Tot în cursul acestei săptămâni, poliţiştii de la transporturi au desfăşurat patru acţiuni cu privire la comerţul ilegal, contrabandă şi siguranţa transporturilor pe apă şi pe uscat. În urma acţiunilor derulate, au fost depistate patru persoane deţinătoare de ţigarete de contrabandă în scopul comercializării şi trei persoane care deţineau ilegal droguri, faţă de care s-au luat măsurile legale. 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 10.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 10.000 de lei. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close