vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiAdrian Țuțuianu: „PSD, un partid de maimuțe”

Adrian Țuțuianu: „PSD, un partid de maimuțe”

„PSD, un partid de maimuțe”, asta pare să fie concluzia la care a ajuns chiar social-democratul, Adrian Țuțuianu, unul dintre puciștii din PSD. 

„Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, mai spune liderul de la Dâmboviţa, într-o înregistrare care a fost făcută publică zilele trecute. 

Și după ce înregistrarea a fost public și a apucat să încingă spiritele, acesta a venit cu o rectificare în Palatul Parlamentului. 

PSD, un partid de maimuțe

“Când am folosit acea expresie (n.r. – PSD, un partid de maimuţe), am folosit-o ca o tuşă care să arate ridicolul situaţiei şi mă includ şi eu în categoria celor care s-au comportat în acel fel (…). Am explicat aseară, într-o intervenţie telefonică, că sunt lucruri pe care eu le-am spus în întâlnirile cu activul de partid din judeţ, am avut mai multe întâlniri după Comitetul Executiv Naţional (CExN) în cadrul cărora, la solicitarea colegilor mei, le-am dat explicaţiile necesare legat de cele 18 puncte din scrisoare. Ce am spus eu în întâlnirile respective este şi ceea ce am spus şi în CExN. Poate cu o anumită tuşă care a subliniat un anumit tip de comportament. Când am spus despre comportamentul nostru legat de desemnarea doamnei Sevil Shhaideh, am avut în vedere următoarele aspecte: nimeni nu are nimic cu doamna Shhaideh, este un om pe care îl apreciez şi îl apreciază toată lumea. Ceea ce am greşit, în schimb, a fost comportamentul nostru ca lideri politici. Este fără precedent ca un lider de partid să nu-şi anunţe proprii colaboratori care este propunerea de prim-ministru şi am acceptat-o cu toţii”, a precizat Ţuţuianu.

Sursa foto: Adrian Țuțuianu (Facebook)

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate