Alegerile anticipate vor avea loc până la mijlocul verii

Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Alegerile anticipate vor avea loc până la mijlocul verii, este de părere liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, care este susținut și de alți liberali din țară pentru acest termen.

„Nu ştiu dacă PSD boicotează o dată sau de două ori învestirea Guvernului, pentru că, toate lucrurile astea, conform legii, curg pe un calendar. Deci, dacă până în 15 martie, vom avea prima cădere a Guvernului, până în aprilie, la jumătatea lunii, a doua cădere, probabil, a Guvernului, sigur că putem discuta de alegeri anticipate în prima parte a verii acestui an”, a declarat liderul liberalilor  din Camera Deputaţilor.

Potrivit lui Roman, țara noastră are nevoie de alegeri abticipate ca de aer, în timp ce Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, spune că acestea trebuie să aibă loc pentru a pune capăt crizei politice.

„Toate acţiunile PSD-ului din această perioadă trebuie să le citiţi în cheia luptei împotriva alegerilor anticipate, în speranţa că îşi vor reveni şi vor avea un scor mai bun în toamnă. Greşesc, pentru că mediul de afaceri are nevoie de stabilitate, pentru că oamenii au început să înţeleagă politica şi, după părerea mea, îi va sancţiona. România, ca să iasă din criza politică în care se află, trebuie să facă rapid alegeri anticipate, nu pentru că vrea PNL-ul, nu pentru că vrea PSD-ul, nu pentru că vrea USR-ul, ci pentru că ţara are nevoie de alegeri anticipate, de o clarificare a Parlamentului şi a clasei politice”, a spus Petrache. 

PNL militează în continuare pentru organizarea alegerilor anticipate, care sunt văzute ca singura soluţie viabilă.

„E foarte clar pentru noi că această majoritate toxică, născută din pixul lui Liviu Dragnea, acţionează pe principiul legendei meşterului Manole, adică tot ce construim ziua, prin guvern, prin ordonanţe care ajută populaţia, sunt dărâmate noaptea de către majoritatea toxică din Parlament. Va trebui să scăpăm de acest element toxic numit PSD, de această majoritate toxică, care are un singur interes: ei ştiu că pierd alegerile, indiferent că sunt la termen sau că sunt anticipate. Practic, sunt dispuşi ‘să dea foc’ României, în speranţa că vor mai recupera din ceea ce au pierdut din punct de vedere electoral”, a susţinut Roman.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close