Alianța USR PLUS vrea candidat comun la Primăria Capitalei, dar deja își pregătește doi

vlad voiculescu primaria bucurești
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Alianţa USR PLUS îşi doreşte în continuare desemnarea unui candidat comun al Opoziţiei la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar se prefigurează un candidat al Alianţei USR PLUS, unul al PNL şi un candidat al PSD-Pro România-ALDE, a afirmat preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui.

„Din păcate, în momentul acesta, se prefigurează a fi un candidat al Alianţei şi un candidat al PNL şi un candidat al PSD-Pro România-ALDE – că înţeleg că ei şi-au făcut deja o alianţă – dar noi suntem deschişi, mai ales pe Bucureşti, pentru a avea un candidat comun al Opoziţiei. Deci trebuie să realizăm că cea mai bună şansă ca să batem administraţia Gabrielei Firea este unitatea şi această alianţă, dar acum toate cărţile nu sunt la noi. Avem şi noi nişte cărţi, mai are şi PNL nişte cărţi şi, din ce vedem în ultima perioadă, deşi PNL Bucureşti a început o curăţire, să zicem aşa, după votul din CGMB, în care doi consilieri generali ai PNL au votat împreună cu doamna Firea un buget care a fost arhi-contestat”, aa firmat Năsui.

Potrivit acestuia, vor continua discuţiile în cadrul alianţei în vederea desemnării unui candidat comun.

„Există discuţii şi în cadrul alianţei şi cu domnul Nicuşor Dan. Şi dânsul şi Vlad Voiculescu, cei doi candidaţi potenţiali ai Alianţei, au întâlniri, discută. Vreau să îi lăsăm pe ei să îşi găsească cadrul de discuţie ideal, fără presiune publică, să găsească o soluţie. Amândoi realizează că este esenţial să existe un singur candidat, poate nu doar al Alianţei, ci chiar al Opoziţiei”, a spus Năsui.

În privinţa tensiunilor care au apărut în ultima perioadă între USR şi PNL, Năsui a apreciat că acestea sunt normale într-un an electoral.

„Sunt tensiuni normale într-un an care va fi marcat de două campanii electorale arhi-importante şi este normal ca atunci când ai un competitor electoral să vrei să te demarchezi de el. Ce îmi pare mie cumva rău este că PNL alege calea aceasta a atacului la adresa USR. Am văzut şi în timpul audierilor la comisiile parlamentare. Noi am susţinut unii miniştri PNL. Din păcate, au fost atacuri la adresa USR care au venit, cumva, de nicăieri”, a spus el. 

Vlad Voiculescu, încă se visează candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Capitalei

Voiculescu spune că Alianţa USR-PLUS va avea un candidat unic la Primăria Capitalei. „Avem Birourile naţionale reunite săptămâna viitoare, vom avea o discuţie şi despre asta, am avut deja o întâlnire cu domnul Nicuşor Dan. Alianţa USR-PLUS va avea un singur candidat. Avem candidaţi ai PLUS, nu e vorba numai de Primăria Municipiului Bucureşti, sunt şi primării de sector, există pre-campanii, cred că datoria noastră, a tuturor, este să ne facem cunoscuţi, după care partidele trebuie să aibă responsabilitatea de a oferi candidaţi care nu numai să câştige, ci şi să facă treabă după şi de a oferi nu numai candidaţi cu nume şi prenume, ci mai degrabă echipe”, a precizat Voiculescu.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close