Augustin Lazăr nu mai este procuror. Iohannis a semnat decretul

Mesajul lui Augustin Lazăr augustin lazăr procuror Procurorul general Augustin Lazăr se pensionează, după ce a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicită să iasă la pensie.   Vasile Roaită al Opoziției augustin lazăr securitate denigrare augustin lazăr Procurorul general Augustin Lazăr a respins acuzațiile care spun că ar fi dispus sancţionarea disciplinară a unui deţinut de la Penitenciarul Aiud. reverificarea procurorului general ordonanța lui Toader acuzat de cenzură Secţia de anchetare a magistraţilor dosare instrumentate profesionist Iohannis nu-l va revoca din funcţie pe procurorul general Augustin Lazăr conţinut strict politic augustin lazăr revocare a procurorului general rezoluție de clasare audiat la csm augustin lazar ultimul bastion al justiției din România procedura de revocare
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror general al României a lui Augustin Lazăr, informează Administraţia Prezidenţială. 

Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie. 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat cererea de pensionare depusă de Augustin Lazăr, după ce ordinea de zi a şedinţei a fost completată cu această solicitare. Mandatul său de procuror general se încheie pe data de 27 aprilie. 

Decizia este una surprinzătoare, având în vedere că nu cu mult timp în urmă Augustin Lazăr spunea că mai vrea un mandat pentru funcție de procuror general al României. Cu toate acestea, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a respins toate candidaturile pe motiv că nici unul nu i-au satisfăcut cerințele.

Procurorul general a fost acuzat în presă că a refuzat eliberarea condiţionată a disidentului anticomunist Iulius Filip pe vremea când era membru în Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

1 thought on “Augustin Lazăr nu mai este procuror. Iohannis a semnat decretul

  1. Raman la parerea mea personala ca doar stiu cu cine avem de lucru. Lazar a fost amenintat cu lichidarea fizica a familiei si a lui. Nu are taria LCK care a explicat de ce are paza SPP dupa ce a fost demisa printr-un ordin CCR care a judecat NECESITATILE ca legalitatea a aruncat-o la cos anunt facut de purtatorul de cuvant ADUS DIN CONCEDIUL MATERNAL ca presedintele gresa bicicleta dupa ce a fost urmarita de firma ex mossad Cubul Negru angajata de OFICIALI ROMANI. Ciudata graba CSM. De ce nu a sesizat CCR de uzurparea parlamentului facuta de executiv in forma continuata incalcand art 115 la solicitarea lui Lazar ? Pentru ca toate OG+ OUG SI CONSECINTELE LOR DEVIN NULE ca incalca art 115 ? Cum de admite CSM ca ministrul sa-i uzurpe atributul CONSTITUTIONAL din art 134 printr-o lege ordinara cu acordul CCR ? ARTICOLUL CONSTITUTIONAL SE MODIFICA DOAR PRIN REFERENDUM DE INTERES NATIONAL INITIAT DE SINGURUL REPREZENTANT AL TARII PE PLAN INTERN SI INTERNATIONAL ART 90 SI ART 91 !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close