Băsescu atacă remanierea guvernamentală a PSD

băsescu colaborator al securității Fostul președinte Traoan Băsescu face o analiză a cazului din Caracal și critică aprig pe unul dintre avocați, Tonel Pop Băsescu sare la gâtul Franței și Germaniei basescu dăncilă summit 9 mai remanierea guvernamentală schimbați guvernul cineva minte basescu
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Remanierea guvernamentală ar fi trebuit să aibă loc după alegerile europarlamentare când cei doi miniştri social-democraţi care candidează pentru Parlamentul European ar fi plecat în mod natural, prin conflictul de interese, a declarat preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu.

Acesta a fost prezent reuniunea pentru prezentarea programului PMP pentru alegerile europarlamentare. 

„Remanierea nu știu de ce a făcut-o. Putea să fie făcută după ce se terminau alegerile europarlamentare şi, în mod natural, cei doi miniştri plecau din Guvern prin conflictul de interese. O minte întortocheată care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară”, a declarat Băsescu.

Acesta a atacat modul în care PSD-ALDE se complică acum prin demiterea a trei miniștri, Tudorel Toader de la ministerul Justiției, dar mai ales a lui Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și a Nataliei Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni. 

Cele două, urmează să fie remaniate pentru că sunt pe listele alegerilor europelamentare din 26 mai și vor trebui să renunțe la actualele posturi pentru a candida acolo. 

Mai mult, pentru a nu face remaniere, cei din PSD s-au gândit să facă o restructurare a Guvernului, în speranța că vor ocoli puterile administrative ale președintelui, care „le pune bețe în roate” de fiecare dată când are ocazia. 

Cu toate acestea, în cazul restructurării Guvernului, partenerii de la Putere deja s-au inflamat și vor să își ia mâna de pe acțiunile pe care umrează să le facă PSD, asta dacă nu cumva este încă o tentativă voalată a UDMR de a da semne că negociază fiecare funcție pe ca o pot obține pentru susținerea politică. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

1 thought on “Băsescu atacă remanierea guvernamentală a PSD

  1. Basescule, Basescule te-au muiat astia tare cand printr-o lege oarecare au uzurpat atributul CSM ului din art 134 si l-au trecut la ministrul justitiei… E drept ca tu ai fost singur impotriva ministrului ,CSM ului CCR ului. O dai la intors cu ocolirea puterii administrative a presedintelui ,cu restructurarea ,cu remanierea cand de fapt presedintele numeste, presedintele aproba demisia si remanierea PE BAZA APROBARII PARLAMENTULUI ca asa zice art 85- numirea guvernului alin (2),(3) Adica DOREAU OCOLIREA OBTINERII APROBARII PARLAMENTULUI invocand legea obisnuita cu necesitatile guvernului cum au procedat la remanierea “vreau sa fiu ministru” de avem acum un GUVERN NECONSTITUTIONAL (poti sa-i zici si care nu a respectat constitutia ca merge si asa). Basescule ,Basescule dar rau te-au mai muiat astia daca renunti la aplicarea cuvantului constitutiei in favoarea unei legi obisnuite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close