vineri, martie 29, 2024
AcasăAgenda ZileiBăsescu: Nu sunt geambaș de voturi, nu mă retrag din cursa electorală

Băsescu: Nu sunt geambaș de voturi, nu mă retrag din cursa electorală

Traian Băsescu a anunțat că nu se va retrage din cursa electorală în care s-a angajat deoarece nu este geambaş de voturi şi întotdeauna în politică a luptat pentru fiecare vot.

„Nu sunt geambaş de voturi. Eu, de când mă ştiu în politică, am luptat pentru fiecare vot. Iar acum lupt pentru voturi, pentru că, politic, alianţa PNL USR ne-a împins la o candidatură individuală, ne-au scos din alianţă cu o săptămână înainte de depunerea listelor. Nu sunt geambaş de voturi, nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. Cum să mă retrag?”, a declarat Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă online.

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Bucureşti este supărat pe primarului general, Gabriela Firea, şi candidatului susţinut de USR PLUS şi PNL, Nicuşor Dan, că nu vor să participe la o dezbatere elctorlaă cu el.

Nu e geambaș de voturi, vrea doar o confruntare politică

„Nu numai Gabriela Firea, la fel de laş este şi Nicuşor Dan. Şi el întoarce spatele la luptele politice. E cam tânăr, dar are toate cicatricile pe spate. Şi unul şi altul sunt laşi. Înşeală prin refuzul de a participa la confruntări, înşală bucureştenii. Ei stau pe valul voturilor propriilor partide, fără să aibă soluţii mai credibile şi mai viabile, mai orientate către creşterea calităţii vieţii decât am eu. În aceste condiţii preferă să fugă. Pentru mine, amândoi înşală electoratul din Bucureşti care se pregăteşte să cadă într-o mare capcană, să dea un vot politic, în loc să dea un vot pentru cel care poate schimba Bucureştiul”, a spus Traian Băsescu.

Potrivit fostului preşedinte, în Capitală, campania pentru alegerile locale nu există, ci reprezintă doar o invitaţie la vot politic.

„Nu am crezut vreodată că se va ajunge la situaţia în care candidaţii să îi considere pe alegători atât de lipsiţi de drepturi, încât să respingă ideea de confruntare de soluţii. Am intrat pe Youtube să văd ce s-a întâmplat la ultimele alegeri pentru Primăria Londrei. A fost un adevărat festival cu confruntările. Uitaţi-vă la Berlin, uitaţi-vă peste tot! Confruntările sunt partea esenţială a campaniilor”, a spus el.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate