Blondele din PSD se ceartă pe președinția României

majoritate parlamentară cenușa Guvernului Orban viorica dancila dosare penale Primul președinte femeie „Mârlăniile” românești dubla față a lui dăncilă destinație de afaceri atractivă politică de denigrare Feminismul social democrat PSD cerșește ajutorul partidelor să rămână la putere, potrivit politicienilor care au refuzat până acum să ofere sprijin social democraților.  Dăncilă se vede președinte PSD a rămas fără gura de oxigen Blondele din PSD se ceartă pe șefia țării, astfel că, după ce, Gabriela Firea a ieșit aseară la tv și a spus că vrea să candideze rewmanierea propriului cabinet dăncilă
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Blondele din PSD se ceartă pe șefia țării, astfel că, după ce, Gabriela Firea a ieșit aseară la tv și a spus că vrea să candideze pentru președinția României pentru că lucrurile nu merg într-o direcție bună, astăzi a venit rândul celei atacate, a Vioricăi Dăncilă să dea replica.

Premierul i-a transmis Gabrielei Firea, că discuţiile despre candidatura la alegerile prezidenţiale trebuie avute în forurile statutare ale PSD, adăugând că atunci când cineva iese în spaţiul public şi îşi atacă preşedintele partidului o face pentru imagine. 

„Nu am să fac eu ceea ce dezaprob la doamna Firea. Consider că ceea ce avem de discutat trebuie să se facă în forurile statutare ale partidului, pentru că, dacă vrei cu adevărat ca acest partid să obţină rezultate bune, trebuie să ai discuţii cu colegii tăi în interiorul Biroului Permanent Naţional, în interiorul Comitetului Executiv Naţional. Atunci când ieşi în spaţiul public şi îţi ataci colegii sau preşedintele partidului, nu contează, acest lucru se face doar pentru imagine şi nu pentru că vrei într-adevăr să obţii un rezultat pentru partid. O să răspund tuturor acestor acuzaţii în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Aşa cum cer fiecărui membru de partid, aşa voi proceda şi eu”, a declarat Dăncilă. 

Dăncilă a cerut ajutorul lui Tăriceanu și a lui Ponta în această dispută. „Aşa cum spunea domnul preşedinte PSD Prahova, Bogdan Toader, avem nevoie de alianţe, avem nevoie de discuţii. Vom discuta cu liderii celor două partide, unul dintre partide e partenerul nostru de coaliţie, partenerul nostru de guvernare şi alături de noi vrem să mai vină şi alte partide, chiar dacă nu sunt partide parlamentare, PNŢCD, Partidul Ecologiştilor din România, vrem să reluăm discuţiile cu sindicatele, pentru că suntem un partid de stânga şi trebuie să cooperăm cu sindicatele, cu organizaţii neguvernamentale, vrem să facem un bloc de susţinere mult mai amplu pentru alegerile prezidenţiale”, a explicat Dăncilă. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close