Se discută delegarea lui Călin Nistor la șefia DNA

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=9414 Mădălina Scarlat a fost delegata în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Călin Nistor la șefia DNA controale curtea de conturi procurorii nu trebuiesc intimidați luare de mită ion aliman Prelungirea delegării Ancăi Jurma
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Propunerea de delegare a lui Călin Nistor la șefia DNA – Direcţiei Naţionale Anticorupţie este discutată astăzi de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

În prezent, Călin Nistor ocupă poziţia de procuror-şef adjunct. Secţia pentru procurori urmează să discute propunerea de delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Călin Nistor, procuror şef adjunct în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, se arată pe ordinea de zi a instituției. 

Călin Nistor asigură în acest moment conducerea Direcţiei, după ce Anca Jurma a anunţat, la începutul lunii ianuarie, că nu mai doreşte prelungirea mandatului de şef interimar. 

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale. 

Ulterior, ministrul Justiţiei a propus numirea Adinei Florea ca procuror-şef al DNA. Preşedintele Klaus Iohannis a respins însă această propunere.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close