Camera Deputaţilor este convocată, mâine, în prima sesiune ordinară

românia paradisul infractorilor Guvernul nu va putea să modifice prin OUG Camera Deputaţilor este convocată Scandal în Parlament pe moțiunea de cenzură
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Camera Deputaţilor este convocată în prima sesiune ordinară a anului 2019, mâine, de la ora 16,00. 

„În temeiul dispoziţiilor art. 66 alin. (1) şi (3) din Constituţia României, republicată, şi ale art. 34 lit. a) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere Decizia preşedintelui Camerei Deputaţilor nr.11/2018 privind delegarea atribuţiilor preşedintelui Camerei Deputaţilor, preşedintele Camerei Deputaţilor decide: Camera Deputaţilor este convocată în prima sesiune ordinară a anului 2019 în ziua de luni, 4 februarie 2019, ora 16,00”, potriviti deciziei de convocare a Camerei. 

Florin Iordache este cel care a semnat, în data de 31 ianuarie, decizia, având în vedere că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a delegat atribuţiile în luna ianuarie. De asemenea, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor este convocat de la ora 14,00. 

La începutul fiecărei sesiuni ordinare parlamentare se alege noua componenţă a Biroului permanent, conform articolul 25 din Regulamentul Camerei, adică vicepreşedinţii, secretarii, chestorii acestui for.

Alegerea membrilor Biroului permanent se face la propunerea grupurilor parlamentare, în conformitate cu ponderea acestora, potrivit configuraţiei politice şi negocierii liderilor de grupuri. Lista candidaţilor propuşi pentru Biroul permanent se supune în întregime votului Camerei Deputaţilor. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close