CFR Călători a scos de la „magazie” toate vagoanele

Proteste masive se anunță la CFR Călători și la mecanicii de locomotivă, timp de patru săptămâni, începând din 16 septembrie infrastructura feroviară Peste 300 de vagoane de călători vor fi modernizate, în acest an, compania CFR Călători având alocare bugetară dublă În ultimele zile, în traficul de călători, s-au înregistrat vârfuri de trafic pe toate magistralele de cale ferată, iar în acest sens, compania a acţionat cu întregul parc de material rulant 1.000 de sancţiuni contravenţionale calea ferata tren trenuri 40 de dosare penale
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


În ultimele zile, în traficul de călători, s-au înregistrat vârfuri de trafic pe toate magistralele de cale ferată, iar în acest sens, compania a acţionat cu întregul parc de material rulant disponibil pentru satisfacerea în condiţii optime a solicitărilor şi a suplimentat personalul de la casele de bilete, a anunțat CFR Călători. 

Întrucât sunt aşteptate vârfuri de trafic şi în perioada 1-5 mai, CFR Călători menţionează va acţiona, de asemenea, cu întreaga capacitate disponibila de transport pentru asigurarea compunerii trenurilor. 

În acest context, pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri, CFR Călători roagă pasagerii să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie şi să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

Acestea pot fi achiziţionate cu anticipaţie:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la automatele ZebraPay;
  • direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR;
  • de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism). 

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%. 

De asemenea, în zilele de Paşte şi 1 Mai vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale şi punctul de lucru din Aeroportul Otopeni, iar restul agenţiilor vor fi închise. 

Înainte de efectuarea călătoriei, compania roagă pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoareUrmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close