joi, aprilie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiCoaliția pentru Familie, ofticată că nu iese Referendumul pentru familie

Coaliția pentru Familie, ofticată că nu iese Referendumul pentru familie

Coaliţia pentru Familie acuză maniera superficială şi neprofesionistă în care a fost organizat referendumul pentru modificarea Constituţiei şi afirmă că „boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD” dovedeşte falsitatea afirmaţiilor că acesta ar fi fost unul al social-democraţilor şi al lui Liviu Dragnea. 

„Pentru toţi cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989, că acest referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD, falsitatea acestor afirmaţii. Acesta este dovedit şi prin maniera superficială şi neprofesionistă în care referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc”, se arată într-un comunicat. 

 Potrivit Coaliţiei pentru Familie, este vorba despre un boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României. 

„Trebuie să înţelegem că ne aflăm în situaţia în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor şi cultelor creştine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declaraţiilor oficiale ale liderilor politici ai acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă şi astăzi, prin vectori politici, administrativi şi mediatici, aflaţi sub influenţa partidelor politice. Atragem atenţia partidelor politice că cetăţenii români sunt primii care au înţeles acest boicot politic, transmiţându-ne efectele sale din fiecare judeţ din ţară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declaraţiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acţionat în realitate. Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii ţări, pentru că el este îndreptat direct şi în primul rând împotriva creştinilor din România”, se mai anunță în comunicat. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate