Criminalul din Caracal, Ghe. Dincă, supărat că mâncarea e prea acră în închisoare

Victima din pădure căreia i-au fost descoperite fragmentele osoase nu este Alexandra Măceșanu, ci provin de la o persoană de sex feminin Criminalul din Caracal
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă este supărat că mâncarea e prea acră în închisoare astfel că a depus mai multe reclamații. Mai mult, acesta este supărat și de faptul că unii deținuți nu-l respectă, iar dacă-l jignesc, gardienii din închisoare nu iau nici o măsură. 

 Acesta a ameninat că dacă nu se vor îndrepta lucrurile, va refuza să mai colaboreze cu anchetatorii în cazul celor două tinere de care este acuzat că le-a omorât

Gheorghe Dincă a depus două reclamaţii privind mâncarea primită în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Potrivit DGPMB, Dincă s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o pe 14 octombrie a fost acră.

„Persoana în cauză a depus două reclamaţii în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenţii de către Penitenciarul Bucureşti-Rahova, menţionăm că, în urma reclamaţiilor, au fost sesizaţi reprezentanţii penitenciarului cu privire la aceste aspecte”, spun reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close