Cu falimentul la ușa primăriei, Firea dă bani cuplurilor infertile

cupluri infertile Deși îi bate falimentul la ușa primăriei, Gabriela Firea își continua programele „umanitare” prin care vrea să ajute încă 2.000 de cupluri. decăderea liderului PSD procesul lui dragnea Uniunea Salvaţi România va folosi toate resursele juridice pentru recuperarea sumelor cheltuite de Primăria Capitalei prin companiile municipale înfiinţate ilegal Fondul de Investiții Locale contestă modul de tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Deși îi bate falimentul la ușa primăriei, Gabriela Firea își continua programele „umanitare” prin care vrea să ajute încă 2.000 de cupluri. Potrivit primăriei, aceste cupluri  vor beneficia de proiectul FIV 2 – „O şansă pentru cuplurile infertile – FIV„ pentru care înscrierile încep miercuri.

„Începe proiectul FIV 2 – „O şansă pentru cuplurile infertile” prin care oferim sprijin financiar de 13.800 lei/cuplu pentru încă 2.000 de familii. Până acum, în cadrul FIV 1, s-au născut 23 de bebeluşi şi au fost confirmate alte 244 de sarcini ca fiind în evoluţie”, a afirmat Gabriel Firea. 

Cuplurile interesate pot accesa de miercuri, de la ora 8,00, link-ul de AICI!

Oficialii de la Primăria Municipiului București menţionează că FIV 2, care se va desfăşura în perioada 2019-2020, reprezintă o suplimentare pentru încă 2.000 de cupluri a proiectului. 

„Mă bucur foarte mult că putem anunţa astăzi, de Ziua Internaţională a Fertilităţii, continuarea unui proiect excepţional, care schimbă viaţa atât de multor familii din Bucureşti care au încercat, de ani de zile, să aibă copii. Prin acest proiect, FIV 2, propus de mine şi aprobat de Consiliul General, Primăria Capitalei, prin ASSMB, va acorda un sprijin financiar în valoare totală de 13.800 lei/cuplu infertil din Bucureşti, care are indicaţie medicală pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro. Statisticile realizate în urma realizării proiectului FIV 1 confirmă reuşita acestei iniţiative: până acum s-au născut 23 de bebeluşi şi, din cele 1.000 de cupluri care au aplicat anul trecut, 777 au finalizat procedurile, 361 au sarcina confirmată biochimic, iar 244 sarcini sunt în evoluţie”, a mai spus Gabriela Firea. 

Beneficiarii proiectului FIV 2 vor fi cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

Pe lângă acest program, Gabriela Firea a mai pornit și programe precum cel în care bătrânii primeau perechi de ochelari de vedere și cel precum Rabla pentru electrocasnice care se desfășoară în această perioadă. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close