Cuc reziliază contractele constructorilor care nu se țin de treabă

0
12
Centura Bucureşti Nord Revocarea lui Narcis Neaga arată debandada care a caracterizat politicile publice în domeniul transporturilor sub guvernarea PSD S-a semnat contractul de finanțare a autostrăzii Brașov-Comarnic Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, reziliază contractele constructorilor care nu se țin de treabă sau care îşi mai bat joc de subcontractorii Lotul 3 al Autostrăzii Centură Sud a Municipiului Bucureşti

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, reziliază contractele constructorilor care nu se țin de treabă sau care îşi mai bat joc de subcontractorii români care îşi fac treaba, dar nu îşi primesc banii. 

„Datoria mea ca ministru este să stau pe şantiere să văd că aceşti constructori se mobilizează, dacă nu, reziliem contractele. Pe de altă parte, tot treaba mea ca ministru este să simplific legislaţia. Dacă nu se înţelege acest lucru, avem nevoie de relaxare legislativă. Bun, constructorii îi mobilizăm noi, dacă nu au înţeles mesajul foarte clar, stau eu pe şantiere şi vă spun eu că ei cât timp ştiu că vine ministrul, ei sunt mobilizaţi şi lucrează”, a declarat ministrul Transporturilor.

Potrivit lui, constructorii trebuie să înţeleagă că noi suntem în România şi ei trebuie să meargă după ritmul în care îl solicită românii şi Ministerul Transporturilor, nu pot să meargă în ritmul lor.

„Dacă ei nu înţeleg lucrul ăsta, reziliem, trei ani de zile nu mai participă la nicio licitaţie şi mai era şi targetul pe care i l-am trasat domnului Narcis Neaga, să facă acea antrepriză, ca în momentul în care reziliem să şi intrăm noi la lucru în regie proprie. Pe lângă calitatea lucrărilor, vom mai verifica să nu îşi mai bată joc de subcontractorii români. Va fi un alt criteriu pe care vom rezilia contracte. Avem constructori care se ocupă numai să facă clame-uri şi să ia banii şi să subcontracteze, dar nu mai plătesc, deşi ei îşi iau banii de la statul român”, a mai spus ministrul. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here