Dăncilă: Dacă Orban nu are bani de alocații să sune la Guvernul PSD

0
majoritate parlamentară cenușa Guvernului Orban viorica dancila dosare penale Primul președinte femeie „Mârlăniile” românești dubla față a lui dăncilă destinație de afaceri atractivă politică de denigrare Feminismul social democrat PSD cerșește ajutorul partidelor să rămână la putere, potrivit politicienilor care au refuzat până acum să ofere sprijin social democraților.  Dăncilă se vede președinte PSD a rămas fără gura de oxigen Blondele din PSD se ceartă pe șefia țării, astfel că, după ce, Gabriela Firea a ieșit aseară la tv și a spus că vrea să candideze rewmanierea propriului cabinet dăncilă

Guvernul Orban trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să pună în practică legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii, iar dacă nu găseşte soluţii, să sune la Guvernul PSD, a declarat preşedintele interimar al Organizaţiei de Femei a PSD, Viorica Dăncilă. 

„În timpul guvernării mele, de un 1 an şi 9 luni, în Parlament s-au luat multe decizi care au fost dublate de o proiecţie bugetară. În momentul în care aceste decizii au fost bune pentru oameni eu, ca prim-ministru, şi membri ai Guvernului a trebuit să găsim soluţii pentru a le pune în practică. Eu cred cu tărie că dacă se doreşte, se poate realiza acest lucru. Mai mult, am văzut că preşedintele României a dat undă verde referitor la dublarea alocaţiilor. Eu cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi există destule soluţii. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD, ca să pună în practică această decizie a Parlamentului”, a spus Dăncilă la Palatul Parlamentului.

Fostul premier a afirmat că a fost premier într-o perioadă foarte grea, cu foarte multe crize de gestionat, atât în plan intern, cât şi în plan extern, dar a reuşit să iasă cu fruntea sus pentru că nu a luat niciodată o decizie greşită. De asemenea, Dăncilă a precizat că nu va candida la congres pentru o funcţie de conducere în PSD, dar va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de Femei.

„O să îl susţin pe Marcel Ciolacu, o să susţin o echipă sudată, o echipă care vrea să se implice. Mai departe, voi fi aşa cum am fost de fiecare dată, un om de echipă. Partidul are nevoie de unitate, este absolut necesar ca toţi să fim foarte uniţi, având în vedere că urmează alegerile locale şi că trebuie să obţinem un rezultat foarte bun”, a mai spus preşedintele interimar al Organizaţiei de Femei a PSD. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here