Dăncilă este disperată după o dezbatere electorală cu președintele

0
7
dancilă disperată dezbatere electorală suspendarea președintelui PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, dar se teme că acest lucru ar adânci şi mai mult criza politică actuală Dăncilă iubește oamenii

Viorica Dăncilă este disperată după dezbatere electorală cu președintele Klaus Iohannis și spune că acesta nu vrea să se întâlnească cu ea pentru că îi este frică să iasă în faţa românilor. 

„Am dat un răspuns pozitiv invitaţiei trimise de către TVR, voi spune „Da” oricărei dezbateri pe care o acceptă preşedintele României, consider că este o datorie a noastră, a candidaţilor, respectul pe care îl arătăm cetăţenilor români de a participa la această dezbatere. Cred că fiecare dintre noi, vând în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă, disperată după dezbatere electorală

Potrivit ei, dacă Iohannis vrea o dezbatere, va accepta ca aceasta să aibă loc la orice televiziune, în orice locaţie.

„Cred că această dezbatere este necesară şi că este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere. Să înţeleagă că este o obligaţie faţă de cetăţenii români şi că cetăţenii nu acceptă această sfidare”, a spus şefa PSD.

„Vedem un preşedinte arogant care îi sfidează pe români, înţeleg că nu are ce să spună că în cinci ani de zile nu a făcut nimic decât vacanţe şi deplasări cât mai lungi, dar trebuie să spună de ce nu a făcut nimic în aceşti cinci ani de zile, trebuie să dea socoteală poporului român, cel puţin celor care i-au acordat votul în 2014, celor care au crezut în el şi pe care i-a dezamăgit în acest moment”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here