vineri, martie 29, 2024
AcasăAgenda ZileiDeținut aflat în ziua lui liberă, rănit încercând să împiedice un furt

Deținut aflat în ziua lui liberă, rănit încercând să împiedice un furt

Un deținuț aflat în ziua lui liberă a fost rănit încercând să împiedice un furt. Mai exact, acesta beneficia de permisiunea de a ieşi din Penitenciarul Bucureşti Rahova pentru o perioadă de 24 ore.

În acest timp deținutul a fost rănit, după ce a încercat să atragă atenţia asupra faptului că un bărbat intenţiona să fure telefonul unei doamne într-un tramvai. 

„În jurul orelor 10,40, în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoană de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflate în imediata apropiere. Persoana privată de libertate i-a atras atenţia victimei, precum şi bărbatului care urma probabil să comită o infracţiune, acesta din urmă devenind agresiv, l-a lovit cu un obiect contondent şi ascuţit şi i-a provocat o plagă tăiată la nivelul capului şi urechii stângi. Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul a fost preluat de către escorta penitenciarului, urmând a fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului Rahova. 

Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie, urmând a se efectua cercetările specifice. „Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii. De asemenea, mulţumim public persoanei în cauză care, prin conduita sa, a manifestat simţ civic, responsabilitate şi o atitudine activă împotriva unor acţiuni antisociale”, mai spun oficialii penitenciarului.  

Agresorul deținutului a fost reținut

Poliţiştii l-au reţinut pe agresorul deţinutului care, aflat în permisiunea de a ieşi din Penitenciarul Bucureşti-Rahova pentru 24 ore, a împiedicat un furt într-un tramvai din Bucureşti. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, agresorul a fost dus la sediul Secţiei 18 de poliţie pentru audieri, ulterior fiind reţinut pe baza probatoriului, pentru lovire sau alte violenţe, precum şi portul şi folosirea fără drept de obiecte periculoase şi va fi prezentat magistraţilor pentru luarea de măsuri preventive. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate