vineri, martie 29, 2024
AcasăAgenda ZileiLiberalii: Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate

Liberalii: Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate

Eșecul Guvernului Dăncilă este o realitate, de aceea toți parlamentarii social democrați trebuie să dea dovadă de responsabilitate, spune un important lider liberal.

Preşedintele filialei PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, le cere tuturor parlamentarilor social-democraţi să voteze moţiunea de cenzură şi să dea dovadă astfel de responsabilitate faţă de viitorul României.

Mugur Cozmanciuc a precizat că toţi parlamentarii PNL vor fi prezenţi şi vor vota la vedere în favoarea moţiunii.

„Eşecul Guvernului Dăncilă este o realitate, nu mai există dubii! De aceea, le cer parlamentarilor de Neamţ, indiferent de culoarea politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură. Un vot ‘pentru’ înseamnă o dovadă de responsabilitate faţă de români, faţă de viitorul României. Toţi parlamentarii Partidului Naţional Liberal vor fi prezenţi şi vor vota la vedere în favoarea moţiunii de cenzură! De aceea, le cer şi parlamentarilor PSD de Neamţ să facă la fel”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la promisiunile pe care liderii PSD le-ar face parlamentarilor pentru a nu susţine moţiunea de cenzură.

„Reiau şi eu apelul lansat de preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi avertizez public preşedintele PSD şi negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcţii, către parlamentari pentru a le schimba opţiunea politică, reprezintă o infracţiune. Orice încercări disperate de a ieşi din cadrul democratic nu vor ajuta România! De aceea, pentru a alunga orice umbră de îndoială ce ar plana asupra lor, parlamentarii PSD de Neamţ să voteze ‘DA’ la moţiunea de cenzură, de joi. Parlamentarul care nu votează moţiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârşeşte un act grav de sfidare a voinţei cetăţenilor”, a mai spus liberalul.

Liberalii declarau zilele trecută că până la ora actuală au susținerea a aproape 250 de parlamentari, în condițiile în care pentru a trece moțiunea de cenzură, aceștia nu au nevoie decât de 233 de voturi. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate