Orban: Actuala guvernare încearcă să împiedice exercitarea votului la referendum

lista miniștrilor orban Este foarte posibil ca nici primul, nici al doilea Guvern propus să nu fie susţinut de Parlament, iar atunci ar exista posibilitatea alegerilor anticipate Orban 16 ministere ludovic orban premier moțiune de cenzură Liberalii vor vota împotriva remanierii guvernului Liberalii vor să guverneze după alegerile anticipate pe care le vor provoca, în condițiile în care Ludovic Orban spune că sunt pregătiți să îşi asume răspunderea guvernării. Ludovic Orban se vrea premier pentru un guvern liberal Așa zisa amnistie fiscală amnistia și grațierea Vanitatea USR-PLUS Moțiunea de cenzură Guvernul Dăncilă Liderul liberarilor Ludovic Orban vrea să taie la jumătate numărul de ministere din România, pe motiv că acestea sunt prea multe Schimbare de clasament după numărătoarea parțială a 96% din voturi exercitarea votului la referendum AEP trebuie să realizeze în regim de urgenţă o campanie mass-media de informare a cetăţenilor privind referendumul convocat de şeful statului şi să abandoneze folosirea Autorităţii program de guvernare al PNL PSD şi-a bătut joc de România şi de aceea este în scădere în sondajele de opinie, este de părere preşedintele PNL, Ludovic Orban.  Bugetele locale vor pierde peste 5 miliarde orban daune morale
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Actuala guvernare încearcă să împiedice exercitarea votului la referendum, acuză liderul liberalilor, Victor Orban, care a făcut apel la români să iasă masiv la vot. 

Potrivit lui, numai așa se poate pune capăt abuzurilor, hoţiilor, comportamentului mizerabil al celor care conduc astăzi România. 

„Dragi români, pe 26 mai are loc un referendum vital pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti. Infractorii care s-au cocoţat în capul trebii fac tot ce pot pentru a împiedica exercitarea dreptului de vot de către români la acest referendum. Au interzis preşedintelui să difuzeze un clip de îndemn la vot, au refuzat să acorde timp de antenă pentru campania pentru referendum, folosesc instituţiile publice pentru a pune presiune pe oameni, pe angajaţii instituţiilor publice să nu se prezinte la vot, pun presiuni asupra primarilor pentru a-i forţa să se aşeze în faţa secţiilor de vot pentru a-i împiedica pe români să-şi exercite votul, şi-au instruit reprezentanţii în secţiile de votare şi preşedinţii de birouri electorale de secţii de votare să nu dea buletinele de vot pentru referendum decât dacă sunt cerute în mod expres, să nu dea lămuriri cetăţenilor atunci când îşi înregistrează prezenţa că trebuie să voteze şi la referendum”, a declarat Orban.

Acesta cheamă România să vină la vot masiv şi să-şi arate puterea pe care o are, puterea de a schimba orice, de a se opune abuzurilor, hoţiilor, comportamentului mizerabil al celor care conduc astăzi România.

„Astăzi, când aniversăm 144 de ani, ne asumăm ca misiune pentru PNL să trimitem la lada de gunoi a istoriei această clică de oameni”, a spus Orban. 

Rareş Bogdan, candidat al PNL la europarlamentare, a făcut şi el apel la români să meargă duminică la vot. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close