Firea și Ciolacu, supărați foc pe liberali și USR-PLUS că negociază să câștige alegerile

0
Firea și Ciolacu, supărați foc pe liberali și USR-PLUS că negociază să câștige alegerile

Primarul general, Gabriela Firea, și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sunt supărați foc pe liberalii lui Ludovic Orban și pe Alianța USR PLUS că negociază să câștige alegerile locale și parlamentare. 

Ambii au transmis pe paginile lor de Facebook mesaje virulente la adresa adversarilor politici.

„Abuz de funcţie! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! Dacă mai aveam cu toţii vreo speranţă că acest Guvern lucrează de dimineaţa până seara în interesul românilor, una mică, mică, aceasta s-a năruit definitiv! Caz unic în lume, raportat la ţările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toţi românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opţiuni politice – a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacţii politice murdare, în detrimentul cetăţenilor. În Sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puţini, au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!”, a scris Firea, pe Facebook.

Edilul este suparat și pe faptul că Vlad Voiculescu şi-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate şi social.

„Adică lupul paznic la oi! Dacă în 4 ani de zile, prin investiţii consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătăţii, se pregăteşte să vina pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce ştie el mai bine! (…) Să ne aşteptăm la privatizarea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu şi le pot permite decât cei cu venituri foarte mari, la achiziţii îndreptate către firmele de casă! La blocarea transplantului, aşa cum a mai făcut ca ministru! Iar în domeniul social, să fie eliminate ‘pomenile’ acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilităţi, pentru gravide, nou-născuţi, cupluri infertile, analize genetice pentru afecţiuni oncologice etc. Norocul nostru, al tuturor, este că Dumnezeu nu doarme niciodată şi că cetăţenii sunt muuult mai inteligenţi decât îi cred aceşti politicieni care joacă alba – neagra în sediul Guvernului!”, a mai spus Firea.

Firea și ciolacu supărați foc și aprigi la mânie politică

De asemenea, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că premierul Ludovic Orban a transformat Guvernul în sediu de partid.

„Aşa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărţind candidaturi în stânga şi-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o ruşine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio ţară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacţii şi negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid. În loc să-şi bată capul pentru a repara situaţia dezastruoasă din DSP-urile căpuşate de toate rudele şi pilele liberale, Orban negociază politic funcţii”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele USR, Dan Barna, şi deputatul Claudiu Năsui au publicat pe Facebook fotografii de la negocierile cu PNL privind candidaţii la alegerile locale din Bucureşti, din care reiese că discuţiile au fost purtate la Palatul Victoria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here