Liberalii vor vota împotriva remanierii guvernului

lista miniștrilor orban Este foarte posibil ca nici primul, nici al doilea Guvern propus să nu fie susţinut de Parlament, iar atunci ar exista posibilitatea alegerilor anticipate Orban 16 ministere ludovic orban premier moțiune de cenzură Liberalii vor vota împotriva remanierii guvernului Liberalii vor să guverneze după alegerile anticipate pe care le vor provoca, în condițiile în care Ludovic Orban spune că sunt pregătiți să îşi asume răspunderea guvernării. Ludovic Orban se vrea premier pentru un guvern liberal Așa zisa amnistie fiscală amnistia și grațierea Vanitatea USR-PLUS Moțiunea de cenzură Guvernul Dăncilă Liderul liberarilor Ludovic Orban vrea să taie la jumătate numărul de ministere din România, pe motiv că acestea sunt prea multe Schimbare de clasament după numărătoarea parțială a 96% din voturi exercitarea votului la referendum AEP trebuie să realizeze în regim de urgenţă o campanie mass-media de informare a cetăţenilor privind referendumul convocat de şeful statului şi să abandoneze folosirea Autorităţii program de guvernare al PNL PSD şi-a bătut joc de România şi de aceea este în scădere în sondajele de opinie, este de părere preşedintele PNL, Ludovic Orban.  Bugetele locale vor pierde peste 5 miliarde orban daune morale
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Partidul Naţional Liberal va vota împotriva remanierii guvernului, în cazul în care premierul Viorica Dăncilă se prezintă în faţa Parlamentului, a anunțat șeful liberalilor, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

„Partidul Naţional Liberal a luat decizia să voteze împotriva remanierii, ca urmare a schimbării configuraţiei politice, în cazul în care premierul Dăncilă se prezintă în faţa Parlamentului, conform prevederilor constituţionale, să ceară votul pentru remaniere”, a declarat Orban. 

Potrivit lui, este nevoie de majoritate absolută pentru ca remanierea, în urma schimbării configuraţiei politice, să treacă de Parlament. Mai mult, acesta a afirmat că ulterior votului pe remaniere, vor exista discuţii despre momentul cel mai potrivit pentru depunerea moţiunii de cenzură.

„Poziţia noastră este foarte clară – anume de a vota împotriva acestei remanieri, iar după votul la această remaniere să stabilim calendarul pentru moţiunea de cenzură. Obiectivul nostru fundamental este acela de a pune punct cât mai repede posibil acestei guvernări habarniste, acestei guvernări toxice care creează imense deservicii României şi care afectează perspectivele de dezvoltare ale României şi care riscă să înrăutăţească viaţa fiecărui român”, a mai spus Orban. 

Liberalii au ca obiectiv  reuşita moţiunii de cenzură, iar pentru reuşita acestei moţiuni de cenzură preferă discuţiile directe cu toţi partenerii implicaţi în acest proiect. Totodată, Orban a adăugat că de la data votului pentru preşedinţia Senatului până în data de 20 octombrie prezenţa parlamentarilor PNL la toate voturile importante din Parlament este obligatorie şi se sistează plecările în străinătate.

Într-o altă ordine de idei, liberalii au cerut Guvernului prelungire perioadei de înregistrare online a cetăţenilor români din străinătate care vor să voteze la alegerile prezidenţiale. „De asemenea, solicităm modificarea prevederilor privitoare la reprezentarea partidelor în cadrul birourilor electorale ale secţiilor de votare în străinătate, în sensul de a se acorda permisiunea către supleant pentru a înlocui în orice moment titularul din partea fiecărui partid de-a lungul celor trei zile în care se exercită dreptul de vot”, a afirmat Orban. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close