Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,10% pe an

Indicele ROBOR la 3 luni Bancnota de 20 de lei PSD și PNL și-au făcut propunerile pentru Banca Națională a României, iar social democrații au ales să-l susțină pe Mugur Isărescu pentru funcţia de guvernator taxa pe lăcomie indice pentru credite Rezervele valutare BNR  indicele de referință trimestrial Rezervele valutare la BNR Nu există niciun damf de Vâlcov în raportul de fundamentare a trecerii la euro, a declarat guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, Rata anuală a inflației IPC (creșterea prețurilor) a coborât la 5,03 la sută în luna septembrie 2018, de la 5,06 la sută în luna august Cheltuielile administrațiilor publice menţinerea dobânzii de politică monetară
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,10% pe an, de la 3,09%, valoare înregistrată ieri, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

La începutul acestui an, indicele ROBOR la 3 luni se situa la 2,99%, în timp ce pe 6 august 2018 avea o valoare de 3,26%.

ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor pentru credite ipotecare în lei cu dobânda variabilă, a stagnat la 3,19% la fel ca şi ROBOR la 9 luni, care a rămas la nivelul de 3,23%. Indicele ROBOR la 12 luni a staţionat la 3,29% pe an.

Pe de altă parte , indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor (IRCC), reglementat de OUG 19/2019, pentru al doilea trimestru este de 2,63% pe an, acesta fiind calculat ca medie aritmetică a ratelor de dobândă zilnice ale tranzacţiilor interbancare din primul trimestru al anului. IRCC pentru primul trimestru din 2019 a fost de 2,36%.

 Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close