Iohannis: Criza provocată de coronavirus va avea recul în economie

0
rundă de consultări dăncilă gravul blocaj cazul de la caracal PSD a produs cea mai dezastruoasă guvernare de după 1989, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.  propunerile pentru miniştrii interimari votul anticipat Iohannis a atacat Secția specială Organizarea activității sanitar-veterinare Pogromul din Iași Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului să rezolve problema alegerilor astfel încât să elaboreze urgent un proiect de lege atac asupra guvernanților Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra guvernanților miniștri psd klaus iohannis demiterea imediată a miniștrilor

Criza provocată de coronavirus va avea recul în economie, de aceea trebuie să pregătim un plan de măsuri care să combată acest lucru, a declarat președintele României, Klaus Iohannis. 

„Lumea se aşteaptă la un recul în economie după ce se termină criza de coronavirus. Sperăm să se termine poate deja în câteva săptămâni şi atunci, e clar, noi nu vrem să pierdem timpul şi deja pregătim împreună un plan de măsuri”, a spus Iohannis, la Palatul Victoria, unde va prezida prima reuniune a Grupului de lucru interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României generat de efectele COVID-19”, a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit lui, vor fi urmări dar a aflat că ministrul Finanţelor s-a pregătit foarte bine pentru această situaţie, chiar dacă semnele nu sunt dintre cele mai bune.

„M-a asigurat, astăzi, la Cotroceni, când am avut discuţia noastră, că nu vor fi niciun fel de probleme cu plăţile în următoarele luni, dar, sigur, pe la mijlocul anului se va trage linie, se va face cu siguranţă o evaluare şi atunci, la momentul respectiv, vreau să ştiu că avem deja măsurile fie în curs, fie pregătite pentru a putea merge bine mai departe”, a declarat Iohannis.

Mai mult, se vor discuta în cadrul grupului vor începe discuţiile despre măsurile de sprijin a firmelor. Șeful statului le-a recomandat celor care aud la TV sfaturi de la politicieni „care le știu pe toate”, să schimbe canalul. 

„Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi la toată lumea şi le ştiu pe toate, eu vă sfătuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi sfaturile de la autorităţi, autorităţile sunt pregătite, vă dau cele mai bune sfaturi şi sunt, cum se spune, pe fază. Ceea ce comunică autorităţile care se ocupă de gestionarea crizei asta este indicaţia care este bine să fie urmată”, a spus Iohannis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here