Liberalii fac cele mai grave acuzații la adresa Guvernului

0
Alocaţiile vor fi dublate rectificarea bugetară mită acuzații grave la adresa guvernului conducerea psd rectificarea bugetară sancţionarea senatorului Daniel Zamfir Senatorul liberal Florin Cîţu va informa Eurostat că România a manipulat indicatorii economici în scopul alterării pieţelor de capital

Liberalii au citit moțiunea de cenzură și au adus cele mai grave acuzații la adresa Guvernului, aproape toate adevărate, dar pe care mulți nu doresc să le vadă.

Şedinţa plenului reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor în care se citeşte moţiunea de cenzură a început. Moţiunea de cenzură intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” a fost depusă marţi de Opoziţie.

Documentul este citit de senatorul PNL Florin Cîţu. La şedinţă şi-au înregistrat prezenţa 128 de deputaţi şi senatori. Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi supusă votului joia viitoare.

 

Citirea documentului are loc după dispute între putere şi opoziţie pe tema calendarului dezbaterii moţiunii şi la o zi după ce plenul Camerelor reunite a respins ordinea de zi decisă de putere, care stabilea citirea moţiunii miercuri şi dezbaterea acesteia sâmbătă.

Această ordine de zi a fost respinsă cu 194 de voturi ”împotrivă” şi 181 ”pentru”, ceea ce, conform parlamentarilor opoziţiei, a confirmat că Guvernul PSD nu mai are susţinere în Parlament. Inclusiv preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a admis că ”matematic, PSD nu mai are majoritate”. După respingerea ordinii de zi, parlamentarii opoziţiei au scandat îndelung ”Demisia””.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here