Ludovic Orban este propunerea PNL pentru premier

lista miniștrilor orban Este foarte posibil ca nici primul, nici al doilea Guvern propus să nu fie susţinut de Parlament, iar atunci ar exista posibilitatea alegerilor anticipate Orban 16 ministere ludovic orban premier moțiune de cenzură Liberalii vor vota împotriva remanierii guvernului Liberalii vor să guverneze după alegerile anticipate pe care le vor provoca, în condițiile în care Ludovic Orban spune că sunt pregătiți să îşi asume răspunderea guvernării. Ludovic Orban se vrea premier pentru un guvern liberal Așa zisa amnistie fiscală amnistia și grațierea Vanitatea USR-PLUS Moțiunea de cenzură Guvernul Dăncilă Liderul liberarilor Ludovic Orban vrea să taie la jumătate numărul de ministere din România, pe motiv că acestea sunt prea multe Schimbare de clasament după numărătoarea parțială a 96% din voturi exercitarea votului la referendum AEP trebuie să realizeze în regim de urgenţă o campanie mass-media de informare a cetăţenilor privind referendumul convocat de şeful statului şi să abandoneze folosirea Autorităţii program de guvernare al PNL PSD şi-a bătut joc de România şi de aceea este în scădere în sondajele de opinie, este de părere preşedintele PNL, Ludovic Orban.  Bugetele locale vor pierde peste 5 miliarde orban daune morale
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Ludovic Orban este propunerea PNL pentru premier, după consultările de la Cotroceni, afirmând că PNL este pregătit să-şi asume guvernarea dacă nu va fi posibilă organizarea alegerilor anticipate.

„I-am prezentat preşedintelui poziţia PNL în cadrul consultărilor constituţionale care au fost declanşate după căderea Guvernului PSD. Poziţia PNL este foarte clară, în cazul în care există posibilitatea unui acord în vederea anticipatelor, noi susţinem revenirea la popor, încredinţarea cât mai rapidă cetăţenilor români a posibilităţii de a decide un nou Parlament. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil şi în cazul în care preşedintele României ne va solicita să formăm guvernul, Partidul Naţional Liberal este pregătit să îşi asume răspunderea guvernării şi să formeze un guvern în jurul Partidului Naţional Liberal”, a declarat Orban.

El a spus că propunerea de premier a PNL este preşedintele partidului.

„Suntem în faza consultărilor, aşteptăm decizia preşedintelui şi pe care o vom susţine. Dacă se decide formarea unui guvern, vom discuta cu toţi partenerii. PNL este pregătit să preia guvernarea de mult timp, avem specialişti pregătiţi, avem oameni profesionişti. Suntem extrem de riguroşi în respectarea legii şi îmi respect colegii şi din această cauză nu vehiculez public niciun nume de miniştri, voi prezenta public lista după decizia de formare a unui nou guvern”, a mai spus Orban.

Liberalii s-au declarat împotriva oricărei formule de guvernare care cuprinde PSD, acest lucru chiar dacă Pro Româia va trăda din nou și va dori să facă un guvern de stânga. 

Ieri, Guvernul Dăncilă a picat, după ce moțiunea de cenzură împotriva lui a trecut în Parlament cu 238 de voturi „pentru”, în condițiile în care aveau nevoie de 233 de voturi. Imediat după ce a căzut Guvernul, Viorica Dăncilă a început să atace membrii partidului și să-i acuze pe aceștia că au trădat PSD. Printre ei s-a numărat și Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close