Mesajul lui Klaus Iohannis la început de campanie electorală

Iohannis face numiri „cu cântec” iohannis dezbatere electorală singur Mesajul lui Klaus Iohannis guvern de tranziție Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) iohannis atacă plumb iohannis refuză remanierea Guvernul PSD ar fi trebuit să plece demult că nu a luat măsurile necesare astfel încât cazuri precum cel de la Caracal Aderarea la Schengen descurajarea actelor ostile Statul român trebuie resetat Validarea referendumului dosare legislative, iohannis palatul cotroceni
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Mesajul lui Klaus Iohannis la început de campanie electorală este unul fără promisiuni electorale, ci mai mult o recapitulare a tot ceea ce a făcut în ultimul an de când lucrurile au început să se înrăutățească extrem cu PSD la conducere. 

„Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate. Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă”, a declarat președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, ca președinte, a folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD.

„Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic. Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a mai afirmat șeful statului. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close