Ministrul Daea și-a luat nevasta cu el la reuniunea Agrifish de la Bruxelles

Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Pe 16 iulie, la reuniunea Consiliului ”Agricultură și Pescuit” (Agrifish) din cadrul Consiliului Europei, unde participă doar miniștri din statele membre UE și trei comisari europeni, ministrul român al Agriculturii, Petre Daea, a venit împreună cu soția sa, deși aceasta nu este nici ministru, nici comisar european.

Consiliul AGRIFISH reunește miniștri din toate statele membre ale UE. Majoritatea statelor membre sunt reprezentate de un singur ministru pentru ambele sectoare, dar unele state trimit doi miniștri – unul pentru agricultură și unul pentru pescuit. La reuniuni participă și comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară sau comisarul european pentru afaceri maritime și pescuit” – se precizează pe siteul oficial al Consiliului Agrifish.

Camelia Luchian, soția lui Daea a apărut chiar și în poze de grup, însoțindu-și bărbatul și șeful ierarhic peste tot, chiar și la discuțiile cu oficialii europeni de la finalul reuniunii.

Agrifish
Ministrul cu aplecare spre cartea cu poze, supravegheat de soție

Imaginile cu soții Daea de la reuniunea Agrifish sunt chiar un motiv de mândrie pentru Reprezentanța Permanentă a României la UE, care a ținut să imortalizeze evenimentul pe contul său oficial de twitter.

Agrifish
Ministrul Petre Daea încadrat de soția sa, Camelia și de fostul ministru al Agriculturii din guvernul Cioloș, Achim Irimescu

Soția ministrului Daea este director al direcției Management Resurse Umane din cadrul APIA, o instituție aflată chiar în subordinea ministrului Agriculturii. Prin urmare, nu se știe în ce calitate a participat ea la reuniunea Agrifish: de nevastă sau de subordonată.

În mod sigur însă, nefiind ministru sau comisar european, ea nu avea ce să caute, oficial, la reuniunea Consiliului ”Agricultură și Pescuit” de la Bruxelles, chiar dacă e blondă și mai tânără cu 19 ani decât cel care a incercat să urce oaia, ca stemă, pe drapelul României.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close