Nicușor Dan și Gabriela Firea se amenință reciproc

0
firea glumițe penibile

Nicușor Dan Candidatul independent susținut de PNL și Alianța USR- PLUS, și primarul general Gabriela Firea se amenință reciproc, în plină campanie electorală. 

Astfel că, primarul general, Gabriela Firea, îl acuză pe Nicuşor Dan că ar avea o campanie bazată pe fake-news şi îi transmite acestuia că se vor vedea la tribunal.

„După campania bazată doar pe fake-news, ne vom vedea la tribunal! Că tot îi plac procesele! De această dată, va plăti pentru elucubraţiile inventate de consultanţi şi pe care şi le-a asumat fără o minimă verificare! Sunt menţionaţi în aşa-zisa mea ‘caracatiţă’ oameni angajaţi pe vremea foştilor primari, persoane care nu mai lucrează sau nu au lucrat niciodată în Primărie, rude imaginare etc. Pe principiul calomniază, calomniază că tot rămâne ceva”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Nicușor Dan și Gabriela Firea se amenință reciproc

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a susţinut că principalul criteriu pentru a ocupa o poziţie publică importantă în administraţia bucureşteană nu îl reprezintă profesionalismul, ci relaţiile de rudenie, adăugând 15 nume noi la lista celor 33 pe care le-a dat ca exemplu în urmă cu două zile.

„Episodul 2 – caracatiţa Pandele-Firea în administraţia publică din Bucureşti. Alaltăieri v-am prezentat 33 de nume. Astăzi o să mai vin cu 15. Multe din aceste nume ne-au fost furnizate de oameni din Primărie, pentru că în Primărie sunt foarte mulţi oameni serioşi şi care sunt deranjaţi de faptul că în Primăria Capitalei se accede pe bază de relaţii, de rudenie şi nu pe bază de profesionalism. Principalul criteriu pentru a ocupa o poziţie publică importantă în administraţia PSD din Bucureşti este să fii naş, fin, soră, frate, partener de afaceri, fiu de partener de afaceri şi aşa mai departe. Nu e de mirare că oamenii aceştia nu au fost în stare să atragă fonduri europene, să ne asigure apa caldă”, a afirmat deputatul independent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here