Organizarea referendumului, agreată partidele Opoziției

Organizarea referendumului
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Toţi cei care au participat la consultări pe tema referendumului pentru justiție au îmbrăţişat ideea organizării lui, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la finalul primei zile de consultări cu partidele parlamentare

“Am primit în această după-amiază delegaţiile PNL, USR, PMP, UDMR şi pe cea a minorităţilor. Am discutat, evident, despre situaţia justiţiei. Toţi cei prezenţi astăzi s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei. Le-am spus direct că, după părerea mea, acest asalt al PSD asupra justiţiei, asalt care durează de mai bine de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea românilor, iar acest răspuns este, evident, un referendum. Toţi participanţii din această după-amiază au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum, toţi au fost de acord că oamenii trebuie încurajaţi să participe la acest referendum. Acest lucru mă bucură”, a declarat Iohannis. 

Președintele a trimis scrisoarea de consultare Parlamentului şi aşteaptă un răspuns în termenul legal.

„Eu cred că românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt PSD-ist asupra justiţiei şi mai cred că, indiferent de opţiunile politice ale unui român care are dreptul să meargă la alegeri, cu toţii îşi doresc, cu toţii ne dorim o Românie cu o justiţie independentă, o justiţie dreaptă, o justiţie scoasă de sub influenţa politicului. Am discutat cu cei care au venit la Cotroceni şi despre temele pe care le-am înaintat Parlamentului. Toată lumea a fost de acord că sunt teme de actualitate din justiţia românească. Imediat după ce voi primi răspunsul Parlamentului, voi formula întrebările pentru referendum”, a afirmat preşedintele.

Astăzi, au venit la Palatul Cotroceni, pentru discuții pe teme referendumului reprezentanți ai PNL, USR, PMP și UDMR. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close