Dăncilă: Ponta, cel mai mare dușman al PSD. Nu este decât un parazit politic

viorica dăncilă trădată Primele declarații ale dușmanilor lui Kovesi, după ce a fost aleasă procuror-șef european sunt exact așa cum ne-am așteptat: primele declarații kovesi noul lider PSD În Comitetul Executiv Naţional (CExN), s-a votat ca Titus Corlăţean să fie propus vicepremier, Ministerul Justiţiei să fie preluat de către Ana Birchall Dăncilă îl trădează pe Dragnea restructurarea guvernamentală dăncilă dezamăgită Legat de mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, PSD a reușit contraperformanța de a deteriora relațiile atât cu Israelul Supraviețuitorii Holocaustului vor primi pensii Justiția nu se negociază! Scrisoarea a treia a lui Dăncilă modificarea Codului Penal http://investigative-report.ro/oug-pentru-amnistie/ Guvernul dragnea 2 accident al democrației românești procesul tnr Componența Consiliului Economic și Social remanierea guvernamentală dancila înaltă trădare declarațiile vioricăi dăncilă
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Viorica Dăncilă și Victor Ponta au intrat într-un război al declarațiilor, fostul premier acuzându-l pe liderul Pro România că este un parazit politic și cel mai mare dușman al PSD. 

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români. Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși”, a declarat Viorica Dăncilă pe pagina ei de Facebook.

Mai mult, aceasta crede că 2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său.

„În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, a scris Dăncilă.

Ponta, cel mai mare dușman al PSD

Replicile acesteia au venit după ce Victor Ponta a declarat că şi-ar dori ca Sorin Grindeanu să intre în PSD şi să facă curăţenie, dar speră să nu se ducă şi să stea la masă cu cei care l-au dat afară.

„Mi-aş dori să se ducă în PSD, să facă reformă. Dacă poate. Dar să se ducă şi stea la masă cu cei care l-au dat afară şi l-au făcut securist şi în toate felurile, ar fi păcat şi sper să nu facă lucrul acesta. Adică victima cu călăii să se pupe iarăşi, cred că nu va aprecia nimeni chestia aceasta. Dacă reuşeşte în PSD să îi convingă pe cei de acolo că au câteva figuri, „Odiosul” şi „Sinistra”, pe care oamenii nu-i mai suportă, să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcţiile lor, eu m-aş bucura”, a afirmat Ponta.

Cu toate că are ceva de spus despre PSD, Ponta a afirmat că nu este anti-PSD-ist, ci este anti-Dragnist, anti-Dăncilist, anti-baroni şi pentru că a fost exclus din partid deoarece nu a votat moţiunea împotriva Guvernului Grindeanu.

 Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close