VIDEO Principalele declarații ale politicienilor după Exit Poll

0
Pentru CE au votat candidații la alegerile prezidențiale 2019

Politicienii au iesit la declarații după primul Exit Poll după alegerile locale 2020 și în timp ce PNL și Alianța USR PLUS se laudă cu succesul, cei de la PSD dau în continuare vina pe aceștia că au înselat o țară întreagă.

Declarații de la sediul PSD

„Le mulţumesc miilor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie. Nu ştim dacă doamna Gabriela Firea a pierdut, aşteptăm rezultatele finale”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

Declarații Nicușor Dan

Declaratii de la sediul Alianței USR PLUS

„Rezultatele din această seară, cel puţin aşa cum le vedem pe exit poll-uri, arată că România începe revoluţia bunei guvernări. Rezultatele din această seară ne arată că USR PLUS îşi respectă angajamentul pe care l-au făcut încă din 2016 românilor – că vom fi acea a treia forţă politică ce va conta în politica din România şi va deveni alternativa la vechile partide politice”, a spus Dan Barna, după prezentarea exit-poll-urilor.

Declarații de la sediul PNL

„Pentru noi, PNL, este o zi istorică. Pentru prima oară de la Revoluţie până astăzi, după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD fără drept de apel”, a spus premierul Ludovic Orban, la sediul central al PNL.

Procesul de votare a ajuns la final, duminică, la ora 21,00, în cele peste 18.700 de secţii organizate în ţară la alegerile locale. Conform legii, alegătorii care, la ora 21,00, se află în localul secţiei pot să îşi exercite dreptul de vot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here