UPDATE Procesul lui Dragnea: Amânat pentru 20 mai

cupluri infertile Deși îi bate falimentul la ușa primăriei, Gabriela Firea își continua programele „umanitare” prin care vrea să ajute încă 2.000 de cupluri. decăderea liderului PSD procesul lui dragnea Uniunea Salvaţi România va folosi toate resursele juridice pentru recuperarea sumelor cheltuite de Primăria Capitalei prin companiile municipale înfiinţate ilegal Fondul de Investiții Locale contestă modul de tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


UPDATE 3: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 20 mai judecarea dosarului angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

UPDATE 2: „Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că doamna Botorogeanu şi doamna Stoica nu ar fi mers la serviciu. De altfel, nimeni nu mi-a spus că acestea nu ar fi mers la serviciu. Nu am cerut nimănui şi nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane, pentru a le menţine pe cele două în funcţie. Nu am coordonat DGASPC Teleorman, care nu se afla în subordinea mea”, a declarat Dragnea în timpul audierilor.

Potrivit lui, atribuţiile de coordonare le avea Colegiul director şi secretarul judeţului.

„Niciun preşedinte de consiliu judeţean nu mergea personal să controleze instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean. Sub nicio formă nu aveam obligaţia, posibilitatea şi atribuţia de a sancţiona angajaţi din direcţiile respective”, a spus Dragnea. 

UPDATE 1: Instanța supremă a respins cererea formulată de avocaţii preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de recuzare a unui judecător din complet. 

Instanţa a anunțat că va începe cu audierea Olguţei Şefu, la data faptelor director executiv adjunct al DGASPC Teleorman, iar, ulterior, Liviu Dragnea urmează să dea declaraţii în faţa judecătorilor. 

Avocaţii liderului PSD, Liviu Dragnea, au cerut recuzarea unui judecător din complet, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Din această cauza procesul a fost suspendat de Instanţa supremă pentru o jumătate de oră. 

Între timp, dacă în sală avocații fac tot posibilul să-l scape pe Liviu Dragnea de o condamnare cu executare, afară, mai multe zeci sau sute de persoane s-au îmbrâncit, astfel că, trei persoane deja au fost reținute de jandarmi și duse la secția de poliție.  

Preşedintele completului de judecată a anunţat că unul dintre magistraţi, Simona Encean, a făcut o cerere de abţinere, însă solicitarea a fost respinsă. Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a anunţat însă că solicită recuzarea judecătoarei Simona Encean, pe motiv că acesta nu ar mai fi imparţială. 

Avocata lui Dragnea spune că a găsit pe Internet mai multe articole, în care se spune că soţul doamnei judecător este un susţinător fervent al PSD, astfel că îi este afectată imparţialitatea doamnei judecător. 

Procesul a fost suspendat pentru o jumătate de oră, pentru ca cererea de recuzare să fie soluţionată de un alt complet. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close