„Profețiile” lui Ponta: Nu o să avem autostrada Comarnic – Brașov în următorii 6 ani

Centura Bucureşti Nord Revocarea lui Narcis Neaga arată debandada care a caracterizat politicile publice în domeniul transporturilor sub guvernarea PSD S-a semnat contractul de finanțare a autostrăzii Brașov-Comarnic Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, reziliază contractele constructorilor care nu se țin de treabă sau care îşi mai bat joc de subcontractorii Lotul 3 al Autostrăzii Centură Sud a Municipiului Bucureşti
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Autostrada Comarnic-Braşov nu va fi finalizată în următorii şase ani, pentru că Guvernul Orban că a anulat toate procedurile întreprinse până acum în vederea pregătirii demarării lucrărilor, arată una dintre „profețiile” lui Victor Ponta, liderul Pro România

„Bâlbe + minciuni + date false + incompetenţă + ticăloşie. Nu o să avem Comarnic – Braşov în următorii 6 ani ( în varianta cea mai optimistă). În anul 2014 am terminat absolut toate procedurile tehnice și financiare ( inclusiv acordul BEI si BERD) și trebuia să semnăm Contractul de execuție cu trei companii europene care au realizat zeci de mii de kilometri – Vinci + Strabag + Aktor / termen de execuție era Iunie 2018/ Traian Băsescu ne-a făcut sesizare la DNA, doamna Kovesi a deschis un dosar pe vorbele lui Băsescu, evident că nu au găsit absolut nimic ilegal, dar au închis dosarul după 2015 când am demisionat. Klaus Iohannis a spus şi el (luând de bune ce se văicărea madam Gorghiu la televizor) că nu se poate face proiectul până nu se pronunţă DNA dacă a fost ceva ilegal. Toate studiile tehnice internaţionale şi auditate au arătat un cost total (proiectare, exproprieri, execuţie , finanţare) de 1,8 miliarde euro, cine spune că o face cu 1 miliard minte”, a scris Ponta pe Facebook.

„Profețiile” lui Ponta, despre eșecurile tuturor guvernelor

Potrivit acestuia, Autostrada Comarnic – Braşov nu este eligibilă la fonduri europene.

„Prin ordonanţa stupidă adoptată de Guvernul Orban s-au anulat absolut toate procedurile făcute până acum. Acum toate procedurile trebuie reluate de la zero. 18 luni pregătire documente + 18 luni licitaţie şi proiectare + 36 luni execuţie ( dacă totul merge perfect şi dacă se alocă banii ) = 72 de luni. Din cauza prostiei şi ticăloşiei lui Băsescu, Gorghiu, Dragnea, Dăncilă şi acum Orban în cazul cel mai fericit se va circula pe Autostrada Comarnic – Braşov peste 6 ani din această zi, iar oamenii care stau în trafic îi votează tot pe cei de mai sus”, a mai scris fostul premier.

Săptămâna trecută, premierul Ludovic Orban declara că până la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie, Guvernul va lua o decizie în privinţa realizării autostrăzii Comarnic – Braşov şi a adăugat că, în opinia sa, proiectul ar trebui continuat cu finanţare de la buget.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close