Iohannis: PSD-iștii vorbesc prostii despre summit

Amendamentele PSD la pactul politic discurs eurofob prostii despre summit intrebări referendum 26 mai Legea bugetului de stat sesizarea lui Iohannis privind Legea referendumului noii miniștri ai Dezvoltării și Transporturilor PSD recurge la noi demersuri populiste, care riscă să vulnerabilizeze România în actualul context geopolitic marcat de incertitudine iohannis recursul compensatoriu plângere prealabilă măsuri fiscale Ziua Internațională a Anticorupției klaus iohannis corupția este o boală
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Reprezentanţii PSD vorbesc prostii despre summit, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care a fost acuzat de aceștia că reprezintă interese străine ţării.

Potrivit lui, actuala guvernare are cu totul alte priorităţi, alte interese decât românii, motiv pentru care România se confruntă cu numeroase probleme şi obstacole. 

„PSD-iştii vorbesc prostii despre summit, unde nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are de doi ani şi jumătate are cu totul alte priorităţi, alte interese decât românii. România se confruntă ca urmare  a acestei guvernări dezastruoase cu numeroase obstacole care momentan trebuie să recunoaştem ne împiedică să folosim, sa fructificăm pe deplin aceste proiecte europene. Apropo, interese. Dau eu drumul la un post de ştiri şi aflu acolo că unul, infractor şef, şeful infractorilor, nu ştiu cum e mai bună combinaţia, zice aşa ‘că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem un pic cum e cu interesele astea”, a declarat președintele Klaus Iohannis. 

Acesta a mai afirmat că românii îşi doresc educaţie, autostrăzi, spitale regionale. 

„Deci, de exemplu, dacă vorbim de educaţie, interesul românilor este să aibă o educaţie de calitate. Este şi interesul meu şi îi reprezint, recunosc, eu reprezint interesul românilor care vor educaţie de calitate. Tot aşa se aude că sunt unii români care vor autostrăzi. Şi eu. Eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi. Se aude că sunt români care vor spitale. Da, şi eu îmi doresc spitale noi, moderne pentru România şi recunosc, da, este interesul meu şi al majorităţii românilor să avem spitale noi. Dar PSD-ul, educaţia nu-i interesează, despre autostrăzi nici măcar nu se mai vorbeşte, spitalele regionale au fost bune până a fost campania electorală în 2016, de atunci s-a terminat. Deci,acestea, educaţia, autostrăzile spitalele nu sunt interesele PSD-ului, dar sunt interesele românilor şi sunt interesele mele”, a mai afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

 

 Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close