PSD vrea să dărâme din nou guvernul prin moțiune de cenzură

0
Dancilă și Ciolacu, schimb de replici buget alternativ învestirea guvernului Cîțu marcel ciolacu Lovitura de partid

PSD vrea să dărâme din nou guvernul prin moțiune de cenzură, cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă liderul interimar al social democraților într-un interviu recent. 

Potrivit acestuia, o moţiune de cenzură se impune dacă Guvernul continuă “abordarea pompieristică”, dar că aceasta ar putea fi depusă după încheierea stării de urgenţă.

Pe de altă parte, liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, solicită conducerii PSD să dea dovadă de responsabilitate.

„Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între Guvern şi Parlament. Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trio-ul toxic Ciolacu – Ponta – Tăriceanu loveşte în grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege”, a afirmat Florin Roman.

Acesta solicită liderilor PSD să dea dovadă de responsabilitate faţă de ţară, mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale şi de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente şi materiale sanitare.

El susţine că PSD este gata să arunce în aer stabilitatea României, doar pentru a-şi satisface interesele electorale şi de partid.

„Sper că românii vor sancţiona ferm iresponsabilitatea unui partid populist, care este dispus să dea încă o dată foc României pentru a-şi satisface doar interesele de partid. O criză politică generată de PSD, după o criză sanitară şi alta, probabil economică, este un act profund iresponsabil”, spune deputatul PNL.

Cu toate acestea, la ce decizii au luat cei din PNl până acum nu mai au nevoie de ajutor in a se îngropa politic. Mai toate deciziile de până acum au ajuns să nemulțumească românii, ultima dintre ele fiind inițiativa liberali Alina Gorghiu care vrea, printr-un proiect de lege, ca românii condamnați la închisoare de până în 7 ani, să fie „închiși acasă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.