Guvernul face rectificare bugetară, chiar dacă va fi ilegitim

0
nesimțirea partidelor rectificare bugetara Premierul Viorica Dăncilă ar fi demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcţie deoarece aceasta este un oponent politic al său în interiorul PSD Vinerea Neagră pentru subalternii lui Dăncilă adoptarea codului administrativ Viorica Dăncilă vrea să promulge, mâine (marți) ordonanța de urgență pe Codul Administrativ, cea cu dedicație dăncilă pactul politic iohannis

Rectificarea bugetară va fi aprobată vineri, când Guvernul se va întruni în şedinţă, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. Problema este că aceasta mișcare va fi ilegitimă, dacă Guvernul va cădea cu moțiunea de cenzură care se va vota joi. 

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea şedinţă de Guvern, vom avea rectificarea bugetară şi mai multe acte normative atât de aşteptate în întreaga ţară”, a afirmat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă s-a declarat convinsă că moţiunea de cenzură, care se va dezbate şi vota joi în Parlament, nu va trece, susţinând că se bazează pe responsabilitate parlamentarilor atât de la PSD, cât şi de la alte partide politice, care îşi dau seama că este nevoie de stabilitate în ţară.

Prim-ministrului nici nu îi pică foarte bine că șeful statului a cerut în nenumărate rânduri plecarea acestui Guvern și condamnă atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Ceea ce este foarte periculos este faptul că preşedintele României, care trebuie să fie preşedintele tuturor, este cel care cere ca acest Guvern să cadă, este tocmai ceea ce nu trebuie să facă un preşedinte. Cred că trebuie să ieşim din această logică a campaniei electorale şi să ne îndeplinim fiecare obligaţiile constituţionale. Apreciez şi iubesc oamenii în aceeaşi măsură, pentru că numai iubind oamenii poţi să fii alături de ei. Dacă stai departe de oameni, n-o să-i înţelegi niciodată şi n-o să le înţelegi nevoile, n-o să le înţelegi dorinţele, pentru că există o adevărată barieră. Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor ţipa, nu aşa suntem noi, românii. (…) Cei care ţipă nu ne reprezintă pe noi, românii. (…) Nu avem nevoie de două Românii, România lor şi România noastră. România e a tuturor şi trebuie să fim uniţi pentru părinţii şi bunicii noştri care au construit această ţară”, a mai spus Dăncilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here