Iohannis: Remanierea guvernamentală se face pentru ca lucrurile să meargă și mai prost

iohannis dezbatere electorală singur Schimbarea legii electorale iohannis mesaj diasporă psd îndoaie legile cna propria funcționare Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis premierului Viorica Dăncilă, scrisorile referitoare la propunerile de numire în funcția de ministru al justiției, de ministru pentru românii de pretutindeni și în funcția de ministru al fondurilor europene. remanierea guvernamentală farsă Remanierea guvernamentală anunţată de PSD este făcută pentru ca lucrurile să meargă mai prost, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. dosarul revolutiei strategia de înzestrare a Armatei referendum pe 26 mai Iohannis a promulgat Legea bugetului beneficiul cetăţenilor imagini trucate cu iohannis transporturi și dezvoltare Iohannis a semnat decretele pentru demisii mandatul generalului Nicolae Ciucă finanţarea activităţii ANP demisiile celor doi miniştri amânarea numirii miniștrilor Legea privind declasificarea unor documente klaus iohannis
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Remanierea guvernamentală anunţată de PSD este făcută pentru ca lucrurile să meargă mai prost, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. Acesta a spus că va da un răspuns pe această temă de abia săptămâna viitoare. 

„Ieri au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare şi propuneri de noi miniştri. Însă, primind acele scrisori, mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere guvernamentală, fiindcă de regulă o remaniere guvernamentală se face pentru a face Guvernul mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost. Or, aşa ceva este pur şi simplu inadmisibil. Este o primă impresie pe care am vrut să o comunic opiniei publice. Mai multe despre aceste lucruri voi comunica la începutul săptămânii viitoare, când voi avea o explicaţie pe ceea ce probabil va trebuie să se întâmple. Da, am vorbit cu doamna prim-ministru şi i-am comunicat că va primi de la mine un răspuns la începutul săptămânii viitoare”, a declarat preşedintele, la Cotroceni.  

Potrivit lui, justiţia din România este sub asaltul PSD de acum mai bine de doi ani, iar lucrurile încep să capete un contur trist.

„PSD pregăteşte o remaniere guvernamentală care vrea să întărească, aşa este impresia mea, asaltul asupra Justiţiei şi acest lucru nu poate să fie de bun augur (…) Revocarea unui ministru sau demisia unui ministru, în definitiv, este constituţionala decizie a prim-ministrului sau în cazul demisiei – a fiecăruia în parte, dar nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri guvernamentale şi de aceea voi face câteva clarificări la începutul săptămânii viitoare în legătură cu această remaniere. Prima mea impresie este că se vrea reluarea atacului pesedist asupra Justiţiei”, a mai spus Iohannis. 

Declarațiile președintelui vin după ce, ieri, PSD a anunțat că va înlocui trei miniștri din guvernul Dăncilă, aceștia fiind ministrul Justiției, Tudorel Toader, ministrul Fondurilor Europene și Natalia Intotero, ministrul Românilor de pretutindeni. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close