Băsescu: Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!

băsescu colaborator al securității Fostul președinte Traoan Băsescu face o analiză a cazului din Caracal și critică aprig pe unul dintre avocați, Tonel Pop Băsescu sare la gâtul Franței și Germaniei basescu dăncilă summit 9 mai remanierea guvernamentală schimbați guvernul cineva minte basescu
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


„Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul!”, de la Băsescu citire. Doar o schimbare a actualului Guvern ar putea îmbunătăţi imaginea pe care România o are în Uniunea Europeană, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul! La Bruxelles şi în toate cancelariile europene importante, atmosfera despre România, imaginea ţării şi încrederea în România sunt extrem de deteriorate. Soluţia politică este schimbarea imediată a guvernului fie el condus tot de PSD, dar cu miniştri noi, buni cunoscători ai problematicii europene. În guvern ar trebui să fie cei mai buni oameni din politica românească, iar guvernul ar trebui să fie liber de orice influenţă din partea lui Dragnea şi a lui Vâlcov”, a declarat Băsescu, pe Facebook. 

Acesta crede că, nici măcar o schimbare fundamentală de atitudine a coaliţiei de guvernământ nu ar mai fi suficientă, deoarece procesul de recredibilizare ar lua un timp îndelungat, iar ţara nu mai are acest timp la dispoziţie. 

„Instalarea unui nou guvern la Bucureşti ar relansa speranţa partenerilor că România va reveni pe traiectoria normală. Ştiu bine care este abordarea europenilor şi înţeleg perfect că aceasta este soluţia. Vă asigur că un nou guvern poate discuta cu Comisia Europeană şi soluţiile de succes pentru preşedinţia rotativă a UE, dar şi observaţiile din raportul MCV, în timp ce Guvernul Dăncilă nu mai poate discuta nimic cu nimeni în Europa”, a mai scris fostul preşedinte. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close