Șefii principalelor instituții din Sectorul 5, acuzați de delapidare și abuz în serviciu

nicusor dan candidatul unic
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Șefii principalelor instituții din Sectorul 5 – primarul Sectorului 5, Daniel Florea, şeful Poliţiei Locale şi a directorul Companiei de salubritate sunt acuzați de delapidare și abuz în serviciu de către deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

Acesta a depus plângere penală la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în urma evenimentelor petrecute la conferinţa sa de presă de săptămâna trecută.

„La acţiunea de acum câteva zile, pe 18 iunie, au fost folosiţi bani publici şi angajaţi ai serviciului public de salubritate pentru împiedicarea unei conferinţe de presă. A venit Poliţia naţională, vinovaţi sunt primarul Sectorului 5, şeful Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi şeful companiei de salubritate, companie publică a Sectorului 5, care au permis desfăşurarea acestor activităţi. Infracţiunile sunt delapidare şi abuz în serviciu, alături de tulburarea ordinii publice, pentru că, aşa cum am spus, este vorba de folosirea unor mijloace publice, angajaţi şi bani publici, pentru o acţiune în folosul partidului şi în detrimentul unui competitor politic”, a declarat Nicuşor Dan, în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Acuze de delapidare și abuz în serviciu

Plângerea este de competenţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pentru că primarul Sectorului 5 are şi calitatea de avocat suspendat în acest moment, cât timp îşi exercită funcţia de primar.

Daniel Florea ar fi cel care s-ar fi aflat în spatele evenimentelor, acuză Nicușor Dan.

„În mod clar, vinovat este conducătorul firmei de salubritate, care este o societate publică. Sigur, cei doi poliţişti locali care a fost la faţa locului au avut o dispoziţie de a sta acolo. Deci, probabil este vorba de şeful Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi, mai mult ca sigur, în spatele lor a stat primarul Sectorului 5, Daniel Florea”, a spus Nicuşor Dan.

Conferinţa de presă susţinută joia trecută de Nicuşor Dan a fost perturbată de claxoanele maşinilor de salubritate ale Sectorului 5.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close