Mesajul lui Vela pentru interlopi: „Suntem cu ochii pe voi!”

0
vela interlopi

Autoritățile române vin cu cele mai penibile replici, doar, doar or mai reuși să adune puțin capital politic. Iar la acest capitol, cea mai recentă replică îi aparține ministrului Internelor, Marcel Vela care a avut un mesaj pentru clanurile interlope: „Suntem cu ochii pe voi”

El a precizat că MAI are planuri comune cu alte instituţii în strategii ţintite pe grupurile infracţionale.

„Încă de la începutul mandatului am susţinut faptul că am toleranţă zero faţă de încălcarea legii, cu atât mai mult dacă există un angajat al nostru care nu a înţeles până acum de ce parte a baricadei se află. Guvernul României face eforturi mari ca în această perioadă, limitată ca resurse, să asigure mijloace tehnice necesare şi echipamentul potrivit, dar şi contexul legislativ pentru ca fiecare angajat al MAI, în special din zona operativă, să se simtă protejat şi să acţioneze pentru ca legea să fie respectată”, a mai spus Vela.

Ministrul a dat asigurări că orice persoană care încalcă legea va suporta rigorile ei, iar cetăţenii cinstiţi vor fi protejaţi.

„Ne dorim cu toţii o ţară normală, în care să ne creştem copiii în siguranţă, în care să nu ne fie frică să ieşim pe stradă şi sunt convins că împreună vom reuşi să avem o Românie sigură şi aşa să o predăm generaţiilor viitoare”, a afirmat ministrul de Interne.

Cu toate acestea, nimic nu mai convinge populația cu fortele de ordine nu sunt mână in mână cu clanurile interlope, mai ales după cazul Caracal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here