Tăriceanu: Augustin Lazăr – acest Vasile Roaită al Opoziției

Mesajul lui Augustin Lazăr augustin lazăr procuror Procurorul general Augustin Lazăr se pensionează, după ce a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicită să iasă la pensie.   Vasile Roaită al Opoziției augustin lazăr securitate denigrare augustin lazăr Procurorul general Augustin Lazăr a respins acuzațiile care spun că ar fi dispus sancţionarea disciplinară a unui deţinut de la Penitenciarul Aiud. reverificarea procurorului general ordonanța lui Toader acuzat de cenzură Secţia de anchetare a magistraţilor dosare instrumentate profesionist Iohannis nu-l va revoca din funcţie pe procurorul general Augustin Lazăr conţinut strict politic augustin lazăr revocare a procurorului general rezoluție de clasare audiat la csm augustin lazar ultimul bastion al justiției din România procedura de revocare
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Președintele Senatului nu se dezminte și îl compară pe procurorul general al României cu un fost spion al Securității din secolul trecut, mai precis un Vasile Roaită al Opoziției. 

„Augustin Lazăr – acest Vasile Roaită al Opoziției. Cei tineri cunosc mai puțin povestea. După instaurarea regimului comunist ne-am pricopsit, printre mulți alții, cu o figură luminoasă de erou al luptei anticapitaliste: bravul Vasile Roaită, muncitorul care a tras sirena la Atelierele CFR Grivița avertizând greviștii că vine poliția regimului odios peste ei. Roaită a plătit cu viața devotamentul său, fiind împușcat de bestiile de polițiști. Firesc să vină onorurile: în câțiva ani, spitale, școli, străzi, localități, gospodării agricole, bașca o stațiune de pe litoral, au fost botezate cu numele eroului, fără a mai vorbi de statui, tablouri ori poezii ce-i erau dedicate”, spune Tăriceanu.

Acesta își continuă povestea pe pagina personbală de Facebook. 

„Asta până pe la începutul anilor ’60, atunci când comuniștii au descoperit în arhive nu doar că Roaită nu fusese erou al Griviței, nu era grevist, nu trăsese nici o sirenă, ci era chiar infiltrat de Siguranță printre muncitori ca să-i spioneze. Peste noapte, “martirul” a fost ras din manuale. Școlile, spitalele, străzile, etc. au primit nume noi, iar stațiunea “Vasile Roaită” a devenit Eforie Sud”, a mai declarat președintele senatorilor români.

Potrivit lui, azi, vremurile s-au schimbat. „Lupta de clasă s-a emancipat: unii primesc onoruri abia după ce se află că erau slugile sistemului odios. Rămâne cum am stabilit: LazarRevocat!”, își încheie discursul pe pagina de socializare șeful senatorilor. Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close