Termoenergetica, firmă lui Firea, face prima victimă. Un angajat a murit!

Efectele falimentului RADET
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti SA rănit în accidentul de muncă de zilele trecute a murit.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în data de 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00), la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Suntem alături de familia îndoliată cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au anunțat reprezentanții Termoenergetica.

Ieri, Termoenergetica informa că în acest caz au fost sesizate toate instituţiile abilitate, fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. ISU Bucureşti Ilfov preciza că muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton.

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti. 

„În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul”, anunța miercuri Compania Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close