Tupeu de PSD-ist: Dăunători în ultimii 3 ani, Dăncilă și ai ei vor ca restul partidelor să-și asume bunăstarea românilor

dăncilă femeie trădată Guvernul Dăncilă a picat postul de comisar european cel mai iresponsabil preşedinte dancilă tupeistă Premierul Viorica Dăncilă a propus partidelor parlamentare semnarea Pactului naţional pentru bunăstarea românilor Alertarea falsă a echipajelor de intervenţie în situaţii de urgenţă se va sancționa cu amenzi de cinci ori mai mari viorica dancila economia duduie
Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!


Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, îşi doreşte ca toate partidele politice să îşi asume ca obiectiv bunăstarea românilor şi a anunţat că grupul parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor a semnat Pactul naţional pentru bunăstarea românilor.

„Am lansat la sfârşitul săptămânii trecute Pactul naţional pentru bunăstarea românilor, acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanţie scrisă că nicio forţă politică nu le va mai tăia pensiile şi salariile, ci va continua creşterile programate de PSD. Vreau ca toate partidele politice din România să îşi asume ca obiectiv bunăstarea românilor şi să facă acest lucru scris, nu propriile interese, nu calcule electorale, nu acorduri care nu reprezintă nimic altceva decât târguieli politice. Nimic din ce am văzut în ultima perioadă din partea Opoziţiei nu a fost gândit pentru români, nicio iniţiativă menită să aducă vreo formă de progres în viaţa de zi cu zi a fiecăruia”, a declarat Viorica Dăncilă.

Orice abordare care nu are în centrul ei bunăstarea şi interesul oamenilor este una nocivă şi trebuie să dispară, este de părere Dăncilă.

„Am fost prima care a semnat acest pact şi l-am transmis tuturor partidelor. Salut decizia grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor de a semna pactul pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor români, indiferent de etnie. Le mulţumesc pentru răspunsul prompt pentru deschidere şi responsabilitate”, a spus Dăncilă.

Potrivit ei, tocmai principalul partid de dreapta, cel care are precedente de tăiere a pensiilor şi salariilor, a încercat să ocolească cel mai tare semnarea acestui pact.

„Cei care au mai tăiat în trecut de la oameni ne-au ignorat apelul. Românii văd însă acest lucru şi nimeni nu a uitat ce s-a întâmplat în guvernarea 2010 – 2012. Tot din partea opoziţiei am văzut şi încercarea de negocia bunăstarea oamenilor de a condiţiona semnarea pactului de demisia Guvernului şi de alegerile anticipate. Deci dreapta pune condiţii de ordin politic partidului de guvernământ ca să îşi asume că nu vor tăia de la români. Bunăstarea românilor nu se negociază. Alţii au venit şi au spus că acest pact este un gest politic şi acest lucru ni-l spune textual tocmai cel care şi-a sacrificat partidul şi a abandonat guvernarea ca să facă jocurile politice ale altora”, a mai spus Dăncilă.

Tocmai cel care a desconsiderat complet voturile oamenilor din 2016 şi voinţa propriului partid vine şi vorbeşte despre gesturi politice. Dăncilă a mai precizat că şeful statului „ne-a spus că a citit pactul pentru români şi a trecut mai departe, aşa cum a trecut timp de cinci ani mai departe peste tot ce a însemnat progresul şi bunăstarea propriului popor”.Urmăriți-ne și dați un LIKE și un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close