sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAgenda ZileiAUR nu va face alianţă sau coaliţie nici cu stânga, nici cu...

AUR nu va face alianţă sau coaliţie nici cu stânga, nici cu dreapta

AUR nu va face alianţă sau coaliţie nici cu stânga, nici cu dreapta, a declarat copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. 

„Acum ne sună televiziunile. Să ne mai lase, că în timpul campaniei ne ignorau. Avem contact direct între noi. Închideţi televizoarele mincinoase, avem Facebook-ul, avem legătură directă, revoluţionăm clasa politică românească. Am început cu câteva mizerii pe care le-am alungat din scena publică şi mergem mai departe. Şi cum am promis noi?”, a spus George Simion.

Acesta a anunțat că AUR nu face alianţă, nu face coaliţie de guvernare cu nimeni, nici cu aşa-zisa stângă, nici cu aşa-zisa dreaptă.

„Noi suntem alianţă, suntem Alianţa pentru Unirea Românilor. Da, ne vedem, discutăm public, am discutat cu toţi din Parlament. Discutăm fără probleme în văzul lumii, nicio problemă, pentru că trebuie să ajungem să punem oameni valoroşi la conducerea ţării, dar nu intrăm în cârdăşii cu ei”, a mai adăugat Simion.

AUR nu va face alianţă

Potrivit lui, valul care a dus partidul în Parlament cu aproape 10% nu poate fi oprit.

„Am promis că ajung din nou pe fiecare palmă de pământ românesc pe unde am trecut pe timpul campaniei, chiar dacă intrăm sau nu în Parlament. Am venit să le mulţumim românilor care au avut încredere în noi. Vă mulţumesc că nu aţi mai votat nici cu stânga, nici cu dreapta, că aţi votat anti-sistem şi că aţi fost alături de o forţă democratică, o forţă patriotică. Valul acesta nu poate fi oprit, este speranţa românilor pentru independenţă, pentru suveranitate, pentru libertate, care vor să trăiască din bogăţiile Românei”, a mai afirmat Simion.

George Simion acuză că deşi a fost cenzurat pe timpul campaniei electorale şi peste 100.00 de persoane din diaspora nu au putut vota, AUR le-a stricat multora socotelile.

„Vin din Gorj, unde avem petrol, unde avem hidrocentrale pe Jiu, oamenii de acolo au plecat peste hotare. Şi o să ajungem să importăm curent din Ungaria. Noi, ţara care a avut prima rafinărie din lume, noi, ţara care a avut prima sondă de ţiţei, noi, ţara care a exportat pentru prima oară benzină ajungem să importăm energie de la alţii. Să le fie ruşine şi să-i alungăm pe aceşti tâlhari care ne-au condus până acum. Pe unii dintre ei i-am alungat împreună de pe scena publică şi i-am trimis la lada de gunoi a istoriei. Şi pe Ponta şi pe trădătorul care a vândut moştenirea Gojdu de miliarde de euro, Călin Popescu-Tăriceanu, şi este numai începutul. Le-am stricat socotelile”, a mai spus liderul AUR.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate