marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiDăncilă se dă cu bicicleta pe o autostradă inexistentă, un spectacol grotesc

Dăncilă se dă cu bicicleta pe o autostradă inexistentă, un spectacol grotesc

Premierul Viorica Dăncilă se dă cu bicicleta pe o autostradă inexistentă, la Bacău, iar PSD a condamnat Moldova la cizme de cauciuc, este de părere senatorul PNL Eugen Ţapu Nazare. 

Potrivit liberalului, plimbarea cu bicicleta a fost ridicolă şi nu rezolvă lipsa unei autostrăzi în Moldova.

„Spectacolul a fost grotesc, de un cinism fără margini. Cum altfel să cataloghezi acţiunea de propagandă ieftină, meschină, de a pedala pe un kilometru de asfalt, chipurile, pentru o inaugurare. Să inauguraţi ce, doamna premier? O şosea pe care Moldova o aşteaptă de ani buni? Ştiu că atunci când veniţi în această regiune istorică preferaţi elicopterul. Pentru că, de sus, nu se vede dezastrul. Iar dezastru înseamnă sute, mii de kilometri de drumuri neamenajate, impracticabile iarna ori la prima ploaie mai serioasă. Drumuri pe care trebuie să mergi cu cizme de cauciuc”, a declarat senatorul Eugen Ţapu Nazare.

Parlamentarul liberal a menţionat imaginile devenite viral pe reţelele de socializare în care un băcăuan săruta asfaltul proaspăt turnat în comuna sa.

„Doamna premier, în luna septembrie, fotografia unui bărbat dintr-o comună din Moldova care săruta asfaltul a devenit virală, pe internet. Cum la fel de virală a devenit şi plimbarea dumneavoastră cu bicicleta. Numai că, între cele două imagini există o foarte mare diferenţă. În prima, este reflectată, de fapt, dorinţa firească a unui om care a trăit ultimii ani în noroaie, iar asfaltul de pe drumul comunal reprezintă cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. Iar la dumneavoastră, fotografia exprimă ridicol”, a declarat senatorul PNL.

Prim-ministrul demis Viorica Dăncilă s-a aflat sâmbătă pe şantierul şoselei de centură a municipiului Bacău, unde a testat calitatea asfaltului turnat pe şoseaua cu profil de autostradă plimbându-se cu bicicleta, pe o distanţă de câţiva kilometri. Cei din PSD nu sunt la primul astfel de spectacol ieftin în care vor să arate că sunt populari și au făcut ceva pentru România. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate