marți, august 16, 2022
AcasăAdministrație publicăDesființarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini, urgentată

Desființarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini, urgentată

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti urgentarea desfiinţării Companiei Municipale Parcuri şi Grădini prin încetarea contractului de delegare.

Conform Primăriei Capitalei, ca răspuns la protestul angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini, edilul a decis să supună votului Consiliului General de vineri încetarea delegării serviciilor publice către această companie.

Salariaţii companiei sunt plătiţi la zi. De asemenea, la protestul de vineri primarul Capitalei i-a asigurat pe aceştia că îşi vor primi salariile până la desfiinţarea companiei şi i-a încurajat să se înscrie la angajările pe care ALPAB le va deschide.

„Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să-şi păstreze privilegiile necuvenite. Ca exemplu, pentru angajaţii Companiei Parcuri şi Grădini, dar şi pentru alţii care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti să urgentăm desfiinţarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare. Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu şi atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desfiinţate, pentru că sunt o uriaşă risipă. Am anunţat-o de câteva luni, sper ca toată lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic”, a declarat Nicuşor Dan.

Aceasta este cea de-a doua companie înființatî de Gabriela Firea care urmează să foe desființată. Prima care este pe lista celor dizolvate este Compania Municipală Turistică Bucuresti. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate