miercuri, februarie 8, 2023
AcasăAgenda ZileiDragnea anunță programe la sentiment cu girul statului

Dragnea anunță programe la sentiment cu girul statului

Liviu Dragnea anunță programe la sentiment cu girul statului, dupăce a declarat că programul „Prima casă” se va extinde şi se va numi „O familie – o casă”, iar programul „în fiecare comună o ambulanţă” e gata şi va intra în vigoare. 

„Extindem Prima casă şi numim programul O familie – o casă. Condiţiile la Prima casă au fost bune iniţial, dar au devenit mult prea restrictive şi toţi sunt nemulţumiţi. În primul rând dăm o valoare mai mare, 570.000 de lei, adică să poată să îşi cumpere o casă, nu o bojdeucă, mărim plafoanele, pentru că dacă aveai peste 3.000 de lei venituri nu te mai calificai, intrai într-un cerc vicios, adică foarte puţini mai aveau acces şi la case foarte mici. Dobânda este fixă, în lei. Eu sunt sigur că se vor găsi bănci care vor susţine asta”, a spus Dragnea la România Tv. 

Potrivit lui, al doilea program despre care a vorbit în campanie şi care a fost criticat de mulţi este acum gata şi intră în vigoare. 

„Este vorba despre programul În fiecare comună câte o ambulanţă. 200.000 de euro grant, bani nerambursabili, daţi la medicii de familie, cu ăştia îşi cumpără ambulanţa, cu ăştia plătesc pentru patru ani carburantul, salariul. Vorbim de 2.700 şi ceva de comune, dacă nu greşesc. Vor intra pe plăţi la Casa de sănătate. Eu sunt născut la ţară, crescut la ţară. O ambulanţă în fiecare comună din România este minune”, a mai spus liderul PSD. 

Dragnea a mai anunțat că medicii vor avea contract cu Casa, care medici de familie vor dori, dar în fiecare comună va fi câte o ambulanţă cu doi angajaţi, cu bani pentru carburanţi. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate