miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda Zilei„Fabrica de semnături”: Plângere penală împotriva primarului Daniel Florea

„Fabrica de semnături”: Plângere penală împotriva primarului Daniel Florea

Candidatul PNL susţinut de USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu,  a formulat plângere penală, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare video conform căreia ar fi fost falsificate semnături pentru listele depuse de PSD la alegerile locale.

PLUS Sector 5 a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care susţine că ar apărea angajaţi ai Primăriei Sectorului 5, care completează liste de semnături pentru candidatura primarului Daniel Florea. Conform aceleiaşi surse, Alianţa USR PLUS va depune, la rândul său, plângere penală.

„Fabrica de semnături pentru PSD şi Daniel Florea. Asta e imaginea tragică a administraţiei locale Sector 5. Angajaţii Primăriei în sediul Primăriei comit aceste infracţiuni. Alianţa USR PLUS va depune mâine plângere penală împotriva PSD, a primarului Daniel Florea şi a tuturor persoanelor care apar în acest video. Infracţiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor Primăriei în scopul personal şi de partid) şi abuz în serviciu”, a transmis PLUS Sector 5.

Plângere penală împotriva primarului Daniel Florea pentru „Fabrica de semnături”

„În dimineaţa asta, am formulat plângere penală cu privire la modul în care oamenii de la PSD au înţeles să falsifice semnăturile pentru susţinerea echipei Firea – Florea. Este vorba despre falsificarea semnăturilor din Sectorul 5. Există acel film pe care l-a văzut o ţară întreagă. Există o practică, se pare, la nivelul PSD, pe care noi nu o putem tolera. Este incompatibilă cu statul de drept, cu democraţia şi, aşa cum ne-am angajat să oprim furtul din Sectorul 5, începem cu furtul acestor semnături, pentru că tot o formă de furt este”, a declarat Băcanu, cu ocazia depunerii dosarului de candidatură pentru alegerile din septembrie.

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, l-a acuzat pe Daniel Florea că „susţine” falsificarea de semnături.

„Vedem ce s-a întâmplat în Primăria Sectorului 5, chiar ieri seară, cu acel video, văzut de o ţară întreagă, cum un primar susţine falsificarea unor semnături de care este nevoie pentru a candida”, a spus Năsui.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate