sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAgenda ZileiDăncilă, tot mai aproape de a fi noul lider PSD

Dăncilă, tot mai aproape de a fi noul lider PSD

Viorică Dăncilă este tot mai aproape de a fi noul lider PSD, după ce tot mai mulți membri influenți din partid și-a exprimat susținerea pentru aceasta înainte de CExN. 

Astfel că, primul care a sărit pentru susținerea ei este chiar controversatul baron local de Vrancea, Marian Oprișan

„Noi şi organizaţia Vrancea o să o susţinem pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD. PSD a funcţionat mult mai bine atunci când secretarul general şi preşedintele executiv au fost desemnaţi de către Comitetul Executiv la propunerea preşedintelui partidului. După părerea mea, şi funcţia de secretar general, şi funcţia de preşedinte executiv trebuie să fie nişte funcţii cu nişte oameni implicaţi, care să stea permanent la partid, care să ţină legătură cu organizaţiile”, a declarat Marian Oprişan înainte de a intra la şedinţa Comitetului Executiv al partidului. 

Noul lider PSD, recunoscut de filialele din țară 

Și președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a ieșit ăn fața presei cu același nume pentru șefia partidului. 

„Nu avem un mandat, chiar am avut în ultimele două săptămâni întâlniri în cadrul organizaţiei judeţene, am stabilit că fiecare va vota după cum crede, analizând prestaţia fiecărui candidat, munca pe care a depus-o de-a lungul timpului în cadrul partidului. Că e competiţie în cadrul PSD, e un lucru cu care ar trebui să ne mândrim, nu ar trebui să ne fie frică până la urmă de competiţie, unii împotriva celorlalţi, dar până la urmă împreună pentru mai binele partidului”, a declarat Zetea. 

De asemenea, și primarul sectorului 5, Daniel Florea și-a exprimat susținerea pentru Dăncilă. 

„Cred că toţi trebuie aleşi de Congres, vom vedea care sunt argumentele dacă se va cere alegerea vreuneia dintre aceste funcţii în CEx. Trebuie alese în Congres, aşa cum am stabilit în CEx-ul trecut. Trebuie să fim consecvenţi, dacă am spus că aceste funcţii vor fi scoase la concurs în congres, cred că e bine să ne ţinem de cuvânt. Cred că nu ar fi benefic pentru imaginea şi nici pentru noi ca şi lideri ai partidului să ne schimbă părerile de la o săptămâna la alta”, a declarat Daniel Florea, la sediul PSD. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate